Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamilelik unutkanlık yaparmıı???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamilelik unutkanlık yaparmıı???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2008 Saat 17:13
LOLLOLamanınnnn kız nasıl farketmediniz kapının iyice açık olduğunu... yazık eşine yaaabide ıslak ıslak oturdu yani koltuklaraLOLLOLaslında gülünecek bir olay olmamış bu ama tutamıyorum kendimi yaaaa
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2008 Saat 17:17
Orjinalini yazan: haticeirmak haticeirmak Yazdı:

off ya yasemin ben de yapmıştım o çaydanlık vakasını bi kere, dalınca bi şeylere unutuyo insan ki ben hamilelikten önce fil hafızasıyla öğünen biriydim, plakalari, tel noları i, mail adresleri hepsi ezberimdeydi ama şimdi....öğlen yediğimi unutuyorum bazen

bugün başıma daha neler gelecek merak ediyorum. oğlanın altını temizledim aradan 5 dakka geçmedi mızmızlanmaya başladı baktım kokuyo heryerini batırmadan değiştireyim dedim ama nerdeeeeee çoktan halletmiş beyefendi. baktım temizlenecek gibi değil yıkayayım dedim, soydum çocuğu doğru banyoya ama çocuk yıkanırken titriyo bende fıskiyeyle tutyom suyu elime değmeden meğer şohbeni açmayı unutmuşum CryCryCry
Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 506
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2008 Saat 17:34
offf kıyamammm, yazık ya donmuştur kuzucuk Cry
yok be yasemin gülebilirsin acısı geçti...ben de gülelim diye yolladım zaten..ilk zamanlarda eşime tembihlemiştim sakın kimsye anlatma şapşallığımı diyeWink
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2008 Saat 17:44
Orjinalini yazan: haticeirmak haticeirmak Yazdı:

offf kıyamammm, yazık ya donmuştur kuzucuk Cry
yok be yasemin gülebilirsin acısı geçti...ben de gülelim diye yolladım zaten..ilk zamanlarda eşime tembihlemiştim sakın kimsye anlatma şapşallığımı diyeWink

dondu yavrum dondu sardım sarmaladım bende uyudu ısınınca paşam...
buaraada unutkanlıklara şapşallık demiyelimLOLLOL bugünkü unutkanlıklarımın üstüneLOLLOL
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 18:46
bende gercı ozamanlar hamıle degıldım ama;sabah ıse gec kaldım dıe alel acele cıktım.anahtarı kapının arkasında unutmusum yanı dısarda kılıtlemek ıcın takmısım sora ayakkabılarımı gorup onları gıymek gelınce aklıma kapıyı ve anahtarı unutmusum.ogun eve hırsız gırdı polısler bısı yapamayız sız hırsızı davet etmıssınız zaten demıstıdugunde takılanların bı kısmı gıtmıstı ama olsun yınede ucus kurtulmustuk.sımdık hamıleyım ve cok beter bı sekılde unutkanım bazen adımı bıle unutuyorum dun aksam anneme mercımek corbasının nasıl yapıldıgını sormak ıcın aradım annem aynen sole dedı;aaa kızım bukadar olmazkı sen bunu bı doktoruna soyle cırk cırk.Tongue
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 19:57
Orjinalini yazan: sofialoren sofialoren Yazdı:

bende gercı ozamanlar hamıle degıldım ama;sabah ıse gec kaldım dıe alel acele cıktım.anahtarı kapının arkasında unutmusum yanı dısarda kılıtlemek ıcın takmısım sora ayakkabılarımı gorup onları gıymek gelınce aklıma kapıyı ve anahtarı unutmusum.ogun eve hırsız gırdı polısler bısı yapamayız sız hırsızı davet etmıssınız zaten demıstıdugunde takılanların bı kısmı gıtmıstı ama olsun yınede ucus kurtulmustuk.sımdık hamıleyım ve cok beter bı sekılde unutkanım bazen adımı bıle unutuyorum dun aksam anneme mercımek corbasının nasıl yapıldıgını sormak ıcın aradım annem aynen sole dedı;aaa kızım bukadar olmazkı sen bunu bı doktoruna soyle cırk cırk.Tongue

LOLLOLLOLcanım aynı dert bendede var doğumdan sonra fazlalaştı üstelik. yemek tariflerini hep unuttum hep defterden bakıyorumTongueTongue
evde neyi nereye koyduğumu bi türlü bulamıyorumTongue
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2008 Saat 01:25
valla hamilelik yapıyomu bilmiyom ama çocuklu olmak unutkanlığın alasını yapıyoLOLLOLLOLben hafızası çooookkkkkk güçlü bi insandım,arkadaşlarla gittiğimiz biyerlerden bahsedelim taaaa seneler önceki olaylardan kimin üzerinde ne kıyafet var detayına kadar söylerdimConfusedShockedokulda ezber varsa ilk ben verirdim dersi diğer arkadaşlar dersini verene kadar ben öteki ezberide verirdim öğretmen devam ettirmezdiLOLherkesi çok geride bırakcan diyeLOLöyleydi zihnimBig%20smileama şimdi tık yokLOLLOLdün aşı kartını çantadan çıkardımki yıpranmasın diye bugün bulamadımConfusedhatta unutkanlığı geçtim acaip dalgınıConfusedbi elimde demlik çöpe çay poşetlerini dökecem,diğer elimdede peynir tabağı,sora kaldırıyom yani,peyniri çöpe dökmüşüm demliği dolaba koymuşumWackoWackoPig
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2008 Saat 02:27
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

valla hamilelik yapıyomu bilmiyom ama çocuklu olmak unutkanlığın alasını yapıyoLOLLOLLOLben hafızası çooookkkkkk güçlü bi insandım,arkadaşlarla gittiğimiz biyerlerden bahsedelim taaaa seneler önceki olaylardan kimin üzerinde ne kıyafet var detayına kadar söylerdimConfusedShockedokulda ezber varsa ilk ben verirdim dersi diğer arkadaşlar dersini verene kadar ben öteki ezberide verirdim öğretmen devam ettirmezdiLOLherkesi çok geride bırakcan diyeLOLöyleydi zihnimBig%20smileama şimdi tık yokLOLLOLdün aşı kartını çantadan çıkardımki yıpranmasın diye bugün bulamadımConfusedhatta unutkanlığı geçtim acaip dalgınıConfusedbi elimde demlik çöpe çay poşetlerini dökecem,diğer elimdede peynir tabağı,sora kaldırıyom yani,peyniri çöpe dökmüşüm demliği dolaba koymuşumWackoWackoPig

emoşşşş ıcetea mi cancazımmLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.