hamilelik süprizi |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
seda altunbaş
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 08 Şub 2013 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seda altunbaş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Şub 2013 Saat 18:21 |
kimler 14 subatta hamile kaldıgını kocasına süpriz olarak yapacak
|
|
tek sucum sevmek mutluluk hakkım değil mi? Allahım sen yardım et!!! <3 <3 <3 seda & vedat <3
|
|
gugguludaglarguggulu
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 10 Kas 2012 Konum: ev hanimi Durum: Aktif Değil Puanlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gugguludaglarguggulu
|
hadi bakalim.ins mutlu haberler verirsiniz.bende 10 subatta ogrenmistim.ilk annacigima demisstim.
|
|
Annem
Yoklugun icimde bir kor Cekilmiyor hasretin annemm Seni nasil ozledim annem Bir bilsen.... |
|
seda altunbaş
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 08 Şub 2013 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seda altunbaş
|
kocana söyledin mi ben cuma gunu test yaptırcam
|
|
tek sucum sevmek mutluluk hakkım değil mi? Allahım sen yardım et!!! <3 <3 <3 seda & vedat <3
|
|
gugguludaglarguggulu
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 10 Kas 2012 Konum: ev hanimi Durum: Aktif Değil Puanlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
|
cnm ben 10 02 2011 de demistim.kizim 17 aya girecek simdi.hayirli olsn bakalim cnm
|
|
Annem
Yoklugun icimde bir kor Cekilmiyor hasretin annemm Seni nasil ozledim annem Bir bilsen.... |
|
seda altunbaş
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seda altunbaş
|
hııııı anladım özür ins. bende hamile kalırım
|
|
|
|
gugguludaglarguggulu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
|
insallah cnm allahim gonlune gore hayirli evlat versin.hamilemisin simdi
|
|
Annem
|
seda altunbaş
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seda altunbaş
|
bimiyorum ki bir kaç olay oldu subat 6sında azcık kan ve kahverengi lekelenme oldu 7 subat sabahı ise sadece kahverengi lekelenme vardı ve o gunun aksamı kahverengi akıntı ve kan geldi bir hafta olacak bidahada gelmedi test yaptırcam kasıklarımdada agrı oluyo sence hamilelelik belirtisimidir annem hamile olabilirsin dedi
|
|
|
|
gugguludaglarguggulu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
|
bazi tanidigim ark oldu.yani hamile oldugunu bilmeden adet gorup hamile kalan.seninkide belki oyledir.ama kasik sancisio hamilelikten sanmiyorum.bende agri olmadi.karnimiz siserken oluyor o kasik agrisi.ins hamilesindir cnm
|
|
Annem
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|