Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hamile miyim neyim?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhamile miyim neyim?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 586
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 12:03
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

bekle biraz daha ama icinin rahat olmasini istiyorsan eczaneden al test yaptir benimkilerin hepsi dogru cikmisti diyorlar bazilari yalnis cikiyor diye ama bir al istersen ama benim icimden gecen sanki ilaclarin yaptigi ilaclar gecikma yapiyor bir ay bile olmayabilirsin fikrim yinede ya test al yada isin yoksa hemen bugunde yaptir istersen gezersin isini görursun nasil fikir
dayanamıyorum artık zaten çatlıcam meraktan.alıcam bugün yapıcam artık.bir de kasıklarımda ve karnımda ağrı var günlerdir gelecekmiş gibi.fakat ilk hamileliğimde de böyle olmuştu.o zaman sık idrara çıkıyordum şimdi çıkmıyorum.ilk hamilelik testi yaptığım günü hiç unutamam kimse unutmaz değil mi sevinçten ağlamıştım.fakat şimdi pozitif çıkarsa yandım ben...CryCryCry 
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 12:05
bak sen ne yap biliyonmu gunler uzun git gez me ile cocugunda temiz hava alsin bizlerde rahatlayalim sende kiz git yaptir gel yaz ama fikrim ilaclar diyom ben umarim öyledir ama bende catlicam

Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 13:09

bak sen ne yap biliyonmu gunler uzun git gez me ile cocugunda temiz hava alsin bizlerde rahatlayalim sende kiz git yaptir gel yaz ama fikrim ilaclar diyom ben umarim öyledir ama bende catlicam
testi yaptım şimdi negatif çıktı.yanlış mı çıktı acaba yanılma payı var ya.anlamadım acaba henüz göstermiyor mu gebeliği?var mı yok mu?ben bu hafta hastaneye gitsem iyi olacak cuma ya da perşembe değil mi?
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 165
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 13:27

bekle biraz daha ama icinin rahat olmasini istiyorsan eczaneden al test yaptir benimkilerin hepsi dogru cikmisti diyorlar bazilari yalnis cikiyor diye ama bir al istersen ama benim icimden gecen sanki ilaclarin yaptigi ilaclar gecikma yapiyor bir ay bile olmayabilirsin fikrim yinede ya test al yada isin yoksa hemen bugunde yaptir istersen gezersin isini görursun nasil fikir
sen benden cok yasicaksin canim Smilebende test al dicektim dogru cikiyo ama sanirim 1 hafta gecmesi lazim test yapmasi icin hamileleik hormonu idrarda belirmesi icin mi ne eczaneci öyle dediydi
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 13:31
senizcigim kendim hamile mis gibi stres yaptimSmile günün nekadar gecti? test dogru cikmasi icin belirli bi gün gecmesi lazim
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 13:34
senizcigim eczanecimi arayip sordum 1 gün gecmesi yeterlimis hamile degil diye ciktiysa degilsindir rahat ol
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 13:37
testlerde yanılma olabiliyor canım sen iyisi bir an önce git hastaneye hamile değilsen bile gecikmesinin nedenini öğrenirsin hamileysende üzülme ne güzel kardeş kardeş büyürler ben bazen diyorum kazayla hamile kalsam ne iyi olur yoksa ben bu korkuyla ikinciyi zor isterim hayırlısı olsun artık haberlerini bekliyoruz
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 13:41
Orjinalini yazan: meral75 meral75 Yazdı:

senizcigim kendim hamile mis gibi stres yaptimSmile günün nekadar gecti? test dogru cikmasi icin belirli bi gün gecmesi lazim
bugün 6 gün oldu bilemiyorum ki test yanlış mı ?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.