Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - h1n1 aşısının 2. dozuna gerek varmı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumh1n1 aşısının 2. dozuna gerek varmı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selmaseker Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Konu: h1n1 aşısının 2. dozuna gerek varmı
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2010 Saat 22:45
merhabalar. doktor bey....1.sorum: yine h1n1 aşı konusu...artık sıkıldım aşıyı vurdurduk derken yine kafalarımız karıştı...aşılar ellerinde kalan ülkeler aşıları satıyorlarmış.insanlar 2.dozları yaptırmıyorlarmışş.kızıma 2.dozu vurdurma zamanım geliyor acaba yaptrımasak tek doz korurmu?yarım doz yapılmadı kızıma normal yetişkinlere yapılan  dozda yapıldı (kızım 13 aylık)bu doz korurmu?aşıyı yaptırmakda yanlışmı yaptık acaba.
2.sorum.kızım 3 gündür kendisine vuruyor.birşeye hayır desem olumsuz cevap versem yada oyuncaklarıyla oynarken birşeyi yapamasa hemen kendine vuruyor....ne yapmalıyım acaba normlamı yoksa?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2010 Saat 11:09
1-Aşının ikinci dozunu yaptırın.. Tek doz, ilk yapıldığında tam koruyucu olmuyor..
2-Sizi kandırıyor, ilgilenmeyin, bir müddet sonra vazgeçer.
Yukarı Dön
selmaseker Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2010 Saat 15:11
merhabalar...doktor bey sizin cevaplarınız beni çok güzel tatmin ediyor teşekkür ederim.
sorum şu: 13 aylık kızıma şimdiye kadar hiç balık yediremedim balık yağı kullansam yerine geçermi(hangisini önerirsiniz)
kırmızı etide de yemiyor kıyma olarak yiyior çorbalarında.o yeterli olurmu.
yemeklerini hep çorba olarak yemek istiyor.şimdiye kadar hiç blendır kulanmadım ama şimdi minik de olsa bezelye kadar da olsa ağzına bişe gitse hemen diliyle iteliyor 5 tane dişi var.acaba normalmi?yoksa ben biyerlerde hatamı yapıyorum.Shocked
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2010 Saat 15:25
Sizin çocuk, fabrikadan bu şekilde çıktı, idare edeceksiniz. Gerekirse, "blendır" kullanmanızda bir sakınca yok.. Balık yağı, balığın yerini tutmaz. Balık yağını rahat verebiliyorsanız verebilirsiniz... Verirken harp çıkıyorsa, gereksiz. Kıyma aynen et gibidir, kıyma olması ile değerini kaybetmez..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.