güneş sosis |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
bengisu
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1598 |
Konu: güneş sosis Gönderim Zamanı: 15 Oca 2009 Saat 20:38 |
kızlar değişik mi değişik bir sosis hali size haftasonları kahvaltılarınıza layık
MALZEMELER: KİŞİ SAYISINA GÖRE: 2 Yumurta 2 Uzun sosis Sıvı yağ Tuz, arzu edilen baharat Kürdan YAPILIŞI: Sosimizin üzerinden kopmayacak şekilde çentikler atalım. Koparsa da telaşlanmayın kürdanla tutturabilirsiniz. Sonra sosisimizin iki ucunu kürdanla birleştirelim ve svıyağda kızartalım. Sonra da ortasına yumurtamızı kıralım ve arzu ettiğimiz baharatları serpelim. Güneşimiz yenmeye hazır:) ahanda resim |
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2009 Saat 21:02 |
sema ohhhhhhhhhhh ne guzel gunes dogmus topigineeee
|
|
|
|
küçük kanaryam
Elmas Üye minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9404 |
Gönderim Zamanı: 15 Oca 2009 Saat 22:03 |
off çok güzel görünüyo
|
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2009 Saat 00:03 |
ayy ,çok beğendim
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2009 Saat 00:40 |
ellerine sağlık çok güzel görünüyor
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
burcu
Elmas Üye Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8349 |
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2009 Saat 00:46 |
ay Semaaa valla sen benim tanıdığım en hamaratlı hatunsun.. senden başka yok çevrfemde
ya şaka bir yana nasıl güzel birşey bu yaa.. ellerine sağlık toprağım (e öyle sayılırız ama dimi) valla sıkı takipçinim senin.. en kısa zamanda bunu da denicem.. ya bu yemek bölümü coşturdu beni.. benim gibi beceriksizlere bile güzel tarifler var burda
|
|
fatoş
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16849 |
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2009 Saat 00:48 |
Evet çok güzel görünüyor canım |
|
kelebegim
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2008 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Puanlar: 420 |
Gönderim Zamanı: 16 Oca 2009 Saat 11:26 |
süpermiş. ellerine sağlık
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|