|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fatoss
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GRİP,ALERJİGönderim Zamanı: 02 Ara 2014 Saat 22:40 |
|
Kadir hocam mrb ;
benim 20 aylık oğlum var. küçüklüğünden bu yana çok sık hasta oluyor..daha çok grip oluyor.. ilk gün hapşırık 2 gun burun akıntısı 3-4 gun boğmaca öksürük arada kusma vs olarak başlıyorl 10 gün kdar suruyor ve sonunda da orta kulak iltihabı oluyor.. 20 aylık bu zamana kdr 4 kez orta kulak iltihabı oldu.. bi kaç dr alerjik yapısı olduğunu söyledi.. bebekken alerjısı vardı ciltte atopik vs.. gözlerde yaşarma şişme vs.. şimdi bunlar çok nadir gözüksede hala alerjık olduğunu söyeleyen dr var. ve çok sık grip olduğunu söylediğimde bana alerjı için bi toz ilaç verdiler. singulair die bı toz akşamları 1 paket verıyorum.. bu ilaca başladıktan 4 gün gece uykusunda bozuklar oldu.. şuan gripte burun akıntısı hapşırık öksürükte var. ondan da kaynaklanmış olabilir.. birde ishal oldu.. yani bu ilacın etkisi olur mu ? uzun süre kullanmalımıyım neden çok sık grip oluyor.. antibıyotik kullanmak istemedikçe hep karşıma çıkıyor mecbur kalıyorum.. bana yardımcı olursanz çok sevinirim. tşkler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Ara 2014 Saat 23:46 |
|
Hicmi yazilarimi okumadiniz?? Bu sahtekarliklari 6 seneden beri anlatiyorum...
SADECE: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|