|
Grıp |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Yazar | |
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2025 Saat 20:37 |
|
Hocam bugün dak.35 40 arasıydı ..morarma yok...çarşısında dolastık tıkandım demedi.. ama uyurken agzı genelde zaten acıktır..cümlelerin sonunda dun biraz sonunu getiremiyordu.. bugun az dağıta iyi nefes alış veriş hızlıydı yani hızlı alıp hızlı verıyordu..Göğüs sanıyede 2 3 ınıp çıkıyordu ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2025 Saat 21:30 |
|
Siz abartıyorsunuz. Sıradan bir Grip geçiriyor. Ateş çıktığında HER çocukta kalp ve solunum hızlanır.
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2025 Saat 21:40 |
|
Hocam selam ateş-i cıkmadıkı en cok 37.5 oldu ve buna ates demıyoruz demiştiniz ..suan dun ıtıbarıyla eve gelık ..yanı o günden berı sıssetlı oksuruk vardi..hele suan 1 saatir her saniye öksürüyor..konuşamıyor oksurmekten yani ciğerden mi bilmiyorum hoc ilac vermedim dr gitmedim..vıcs buhar bal limon yastığı yüksek..gecen kısta böyle gecti 4ay oksurdu size de yazmıştım yine.. ağlıyordu anne öksürmek ıstemıyorum dıye..su anda oyle 1 haftadır oksuruk var her ergun dw cok sık ve şiddetli... bu sabah öksürmekten kustu köpük gibi ..aç karnına...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kas 2025 Saat 09:28 |
|
Ateş yoksa; Eczaneden, "öksürük kesici" bir ilaç alıp, 1-2 sefer kullanıp sonucu yazın.
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Saat 4 Dakika önce Saat 07:32 |
|
Hocam öksürük şurubu vernedıgımızı sanıyordum..?yani 8 yıldır sizi takipteyim ilk defa oksuruk kesen ilac önerdiniz.. öksürük şurupları ciğere inmesine sebep değilmiydi?ates 37.4 gecmedi dün basım ağrıyor deyince dolven verdim 1 kaşık...birde gece cok öksürmüyor gunduz kalktığı gibi başlıyor 2 3 saat cok konuşamıyor bile hem sık hem şiddetli öksürük sonra yavaşlıyor ama oksuruk hep devam okula Bil e göndermedim 2 gün..
Düzenleyen Nanac - 10 Saat 1 Dakika önce Saat 07:35 |
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 8 Saat 44 Dakika önce Saat 08:52 |
|
Hocam şuan ölçtüm keyfim yok uykum var şeyinde 38.1 ates koltuk atı ölçümü..öksürüğe devam ama oksuruk tm 8 gün oldu böyle şiddetli başlayalı 55 ı bulan şiddetli solunumla oksuruk şiddetlendi 1 haft once ..solunum suan ateşi olduğu alde okadar yüksek degil.. yani daha öncede öksürüğü vardi ara ara..ama 1 haftadır daha şiddetli ve şık bir oksuruk var ve suan ateş 38.1..dr.gotureyımmı yoksa ne ilac alayim bugün çarşıya ineceğim insaalh.. teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 52 Dakika önce Saat 11:44 |
|
"Ateş yoksa" dedim!! Ateş yoksa, Akciğerlere inecek bir mikrop da yoktur.
Ateş varken kullanılmaz.
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 20 Dakika önce Saat 12:16 |
|
Tamam hocam.. kullanmıyoruz yani.. sabah38.1 di ates ilaç falan vermedim suan 37..Hocam birde göğüs bölgesinde boynunda ve yüzünde once kızarık duran suan ise hafif kız ark isilik gibi bir şeyler cikti sm isilik degil.. bunlarda ilk gecen hafta cıktı..yediği birşey mi diye düşündüm ama bulamadım her zaman hafif olurdu ama bu sefer cok resimde atamıyorum alerjik mi işçilikli bilemedim kaşıntı var
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|