|
Grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Huriyeozcn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Huriyeozcn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Saat 58 Dakika önce Saat 22:35 |
Hocam merhaba oğlum 29 aylık boy 90 cm kilo 12 bugun doktor zayıf olduğunu söyledi doğum kilosu 3040 boy 53 persentılı düşük dedi. Et kıyma köfte yemiyor emiyor hala kilo aldırmak için ne yapabilirim boyu nasıl bi de ikinci sorum da hocam grip oldu bugün 3. Gün gripte burun akıyor boğazım acıyor diyor öksürük dili pembe hafif ateşi oldu doktora götürdüm antibiyotik vs gerek yok dedi burnuna iliadin sprey yazdı. İliadini gördüm yazılarınızda ama kulak olarak gördüm kullanmalımıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119799 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kilo eksigi var... Olabilir. Bilhassa sut icmeyen cocuklarda olur. Boyu 1cm fazla!
Gunde en az 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun. Grip icin, sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix damla kullanin. Kulak icin Iliadin Damla kullanilir. Burun tikanikligi icin, Serum Fiz fayda etmezse, Iliadin sprey (cocuklar icin olan!!) kullanilabilir. Bugunden geriye giderek, cevaplarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|