|
Grip |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GripGönderim Zamanı: 24 Oca 2019 Saat 23:45 |
|
Hocam merhaba.oglum grip.oksurukle başladı.ateslendi.burnu akmaya başladı.buraya kadar her şey normal.ama çok ağır bir tablo halini aldı. çocuğu çok zorluyor.inim inim inletiyor. balgamı kusturuyor.sadece arada ateş düşürücü veriyorum.burnuna damla vs koydurmuyor.hocam öksürüğü çok kötü aşırı yıpratıcı doktora götürmüyor um.sizden ogrendiklerim yetti hep.ama şu haliyle gotursem ellerinden alamam.simdi asıl sorum şu.hocam ben hamileyim ve orta preeklamsi var.hastanede yatıyordum . Eve cikardilar . Evde geldim çocuk bu halde ben dinlenemiyom. Korkuyorum aniden tansiyonum cikarsa diye. Hocam benim de durumumdan dolayı oğlumun rahatsızlığıni daha rahat geçirmesi için bı ilaç verecek olurmuydunuz. Oneriniz ne olurdu.
|
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Oca 2019 Saat 00:57 |
|
SAKIN ilac kullanmayin.. Grip icin anlattiklarimi uygulayin..
|
|
![]() |
|
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2019 Saat 22:56 |
|
Hocam sayenizde hiç ilaç vermeden hastalıkları atlatiyoruz.ama şimdi geçen hafta yazdım size tabloyu anlattım.simdi bugünlerde gene burnu akıyor su gibi öksürüyor.yani tamam geçti diyorum.bu gribin çeşidiyle mi alakalı.yoksa yeni bı grip mi başlıyor.devami mi ben artık anlamıyorum.grip için yazdıklarınızı iki yıldır okuyorum bı yere koyamıyorum.gelismiyorda artık ne boyu uzuyor ne düzgün kilo alıyor.13 kilo 95 cm bı yıldır.durdu bı yıldır.cunku devamlı hasta
|
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|