|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysenkostak ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysenkostak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şub 2016 Saat 22:33 |
Kadir bey merhaba.oğlum 5 yaşında.geçtiğimiz pazar akşamından beri ara ara en fazla 38 e çıkan bi ateşi var.burun akıntısı öksürük grip yani kısaca.ben hiç ilaç vermedim ama çok uzun sürdü.ve hala ateş oluyo halsiz.dün çok öksürürken bi kere kustu sadece.bugün öksürüğü sanki biraz hafifledi ama halsizliği devam ediyo. dün sağlık ocağına götürdüm kan tahliline gerek yok dedi.klasik grip ilaçlarını verdi (calpol asist) almadım tabi..dili beyaz ama ağzında bugün koku var..yani antibiyotiklik bi durummu var acaba.. fotoğrafını gönderiyorum size..cevabınız için şimdiden teşekkürler.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bogazi gorulmuyor. Eger, bogazi da kirmizi ise, antibiyotik baslayin. Aug..in400, gunde 2x1 olcek(5ml) verin. 5gun
|
|
![]() |
|
aysenkostak ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysenkostak
kadir bey boğazında kızarıklık yok..şikayetide yok zaten boğazla ilgili.birde sağlık ocağındaki doktorda baktı boğazı temiz dedi.dün gece ateşi vardı ağzında koku da vardı.bugün daha iyi ateşi yok..bu gecece bakıyım o zaman yine düzelme olmazsa yarın antibiyotik başlayalımmı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kizariklik yoksa, Grip demektir; 4-5 gun zaten atesi olacak. Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|