|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2015 Saat 14:08 |
hocam merhaba,
5yaşındaki kızımın Haziranda başlayan öksürüğünü sizin yöntemlerinizle 3hafta atlatamayıp çok ateşlenince dr.a götürüp 15,6 wbc ile antibiyotik tedavisiyle tam da atlatamayıp 2hafta sonra tekrar ateşlenip tekrar ciğere inmiş denerek yine antibiyotik tedavisi ile atlatmıştık...siz RSV virüsü olabilir demiştiniz hatta.. iki aydır iyiydik şuanda yine şeffaf burun akıntısı,geniz akıntısı, az bir halsizlik, çok nadir öksürük başladı dün, çeşmedeyiz bugün denize soktum 10dk iyi gelir diye iyi yapmışmıyım? Ateş yok..ve illiadin sıktım? Yine aynı şeyler olursa diye korkuyorum... çok teşekkürler. ..
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikrop kaparsa, olur!!
Ilk hastali zaten RSV idi.. WBC degeri o yas icin, normal seviyede ama, ahmak Turk doktorlari cocuklardaki WBC degerlerini bilmezler, eriskin WBC degerleri ile is yapar ve sacmalarlar.. Deniz iyi gelir. Hastaliklardan korkmayin..... TURK COCUK DOKTORLARINDAN KORKUN... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|