Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
jasemiin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 49
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı jasemiin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 16:53
Hocam merhaba. Oğlum 28 şubat doğumlu 10. Ayına girdi. Büyük oğlum grip oldu daha sonra küöük opluma geöti. Fakat büyük oplumda ateş yokken küçük oğlum10 aylık olan bir haftadır ateşi var 38 e kadar çıkıyor fakat 38.5 olmayınca ateş düşürücü vermiyorum. Üstünü çıkartıp düşmesini bekliyorum. Bir hafta sürer mi ateş hocam? 2 gündür sabah uyandıktan sonra en az yarım saat öksürüğü oluyor. Gün içinde de öksürük başladı. Uyurken burnunu coldmix ve seerum fizyolojik ile açık tutunca öksürük olmuyor ama gece ateşi çıkıyor. Burnu sarı renkte mukus var ama sürekli akmıyor ama hapşırırsa çıkıyor. Göğsü dolu balgamı var burnu çok sık kapanıyor. Zatürre başlangıcı olabilir mi? Grip için söylediğiniz tedaviyi uyguluyorum ama 1 yaşından önce ballı limonlu su vermiyorum. Pekmezli limon veriyorum 1 tatlı kaşığı. Hocam doktorlar hemen astım deyip ilaç dayıyırlar daha önce başımıza geldi ve hiçbirini kullanmadım sayenizde. Şimdi ne önerirsiniz?                             Hocam birde geçen hafta aşı olduğumuzda ebemiz kilosunu az buldu 9.8 kg ve 41 cm baş çevresi. Boyu 71 cm. Kan ilacı sizin söylediklerinizi dikkat alarak kullanmadım hiç. Hiçbirşey yediremiyorum sütümde çok azaldı zorla emziriyorum. Kansızlıktan dolayı yemez dedi ebemiZ. Kan ilacına başlamalı mıyım hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2014 Saat 08:42
Bazi viruslerde ates; 1 haftya surer.
"Baslangic:" diye bir hastalik yoktur.. Turk doktorlarinin uydurmasidir.
Limonlu bal kullanilabilir. Gene Turk doktorlarinin bal aleyhindeki yalanlarina inanmayin...

Sizin cocugunuz; 9 ayi bitirdi... Bu ayda; Kilo:8.8kg dir. Boy:70cm dir..
1 kilo fazlasi var, o aptal ebeye soyleyin, bilir-bilmez ukalalik yapmasin. 9.8kg, 1 yasin kilosudur..
O ebe, suzme salak, SAKIN hicbir dedigine inanmayin... Ne Demiri!!!

Oglunuzun; 1 kilo fazlasi var, ve o ebe, hala abuk-sabuk konusuyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.