|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jasemiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 16:53 |
Hocam merhaba. Oğlum 28 şubat doğumlu 10. Ayına girdi. Büyük oğlum grip oldu daha sonra küöük opluma geöti. Fakat büyük oplumda ateş yokken küçük oğlum10 aylık olan bir haftadır ateşi var 38 e kadar çıkıyor fakat 38.5 olmayınca ateş düşürücü vermiyorum. Üstünü çıkartıp düşmesini bekliyorum. Bir hafta sürer mi ateş hocam? 2 gündür sabah uyandıktan sonra en az yarım saat öksürüğü oluyor. Gün içinde de öksürük başladı. Uyurken burnunu coldmix ve seerum fizyolojik ile açık tutunca öksürük olmuyor ama gece ateşi çıkıyor. Burnu sarı renkte mukus var ama sürekli akmıyor ama hapşırırsa çıkıyor. Göğsü dolu balgamı var burnu çok sık kapanıyor. Zatürre başlangıcı olabilir mi? Grip için söylediğiniz tedaviyi uyguluyorum ama 1 yaşından önce ballı limonlu su vermiyorum. Pekmezli limon veriyorum 1 tatlı kaşığı. Hocam doktorlar hemen astım deyip ilaç dayıyırlar daha önce başımıza geldi ve hiçbirini kullanmadım sayenizde. Şimdi ne önerirsiniz? Hocam birde geçen hafta aşı olduğumuzda ebemiz kilosunu az buldu 9.8 kg ve 41 cm baş çevresi. Boyu 71 cm. Kan ilacı sizin söylediklerinizi dikkat alarak kullanmadım hiç. Hiçbirşey yediremiyorum sütümde çok azaldı zorla emziriyorum. Kansızlıktan dolayı yemez dedi ebemiZ. Kan ilacına başlamalı mıyım hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi viruslerde ates; 1 haftya surer.
"Baslangic:" diye bir hastalik yoktur.. Turk doktorlarinin uydurmasidir. Limonlu bal kullanilabilir. Gene Turk doktorlarinin bal aleyhindeki yalanlarina inanmayin... Sizin cocugunuz; 9 ayi bitirdi... Bu ayda; Kilo:8.8kg dir. Boy:70cm dir.. 1 kilo fazlasi var, o aptal ebeye soyleyin, bilir-bilmez ukalalik yapmasin. 9.8kg, 1 yasin kilosudur.. O ebe, suzme salak, SAKIN hicbir dedigine inanmayin... Ne Demiri!!! Oglunuzun; 1 kilo fazlasi var, ve o ebe, hala abuk-sabuk konusuyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|