|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zozdemir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nis 2015 Saat 13:07 |
Kadir bey merhaba
3 Yaşında bir oğlum bir ay önce sadece kuru Ateşi vardı gündüzleri 37 lerde geceleri ise 38 lerdeydi doktorumuz CRP sine baktı 341 çıktı vücudunda enfeksiyon var dedi kendiliğinden geçer dedi ateşi 4 gün falan sürdü geçti geçtiğin gün hafif Öksürük ve burun akıntısı başladı hemen ardından soğuk algınlığı ilaç kullandım. Hemen 2 hafta sonra tekrar ateşi çıktı sadece ateş doktorumuz yine bişey vermedi 3 . Gün Boğazları intihaplanmış antibiyotik kullandık geçti. Şimdi de burun akıntısı Öksürük burun tıkanıklığı var doktorumuzu Aradım gribal enfeksiyon geçiriyor dedi 2 gün ateşi hafif vardı geçti soğuk alğınlığı ilacı kullanıyorum fakat 2 gecedirde karın ağrısı OLDUĞUNU söylüyor uykusundan uyanıp kıvranıyor. Ne yapacağımı şaşırdım korkuyorum Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun... Cok okumaniz lazim.
1- Bakteriel/Viral ayirim yapmasini ogrenin 2- Gripal enfeksiyonlarda; Aferin, Peditus, Asist, Ventolin, Umca, Sudafed ve benzerlerini kullanmayin. SAKIN: Antibiyotik vermeyin. 3- Ates diye; 38 ustune diyoruz. 4- ASLA: hicbir zaman, "soguk alginligi" ilaclarini kullanmayin... 5- Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|