|
Grip sonrası ateş kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2023 Saat 13:30 |
Hocam iyi günler 31 temmuz 2018 doğumlu 4 yaşında kreşe giden bir oğlum var kreşe gitti gideli sürekli hasta hocam daha geçen hafta gripti şimdi tekrar grip oldu
Hoca oğlum cuma günü çok iyiydi cumartesi burun akıntısı ve öksürük başladı pazar günü de öksürük şiddetlendi ve balgamli oksuruyor ciğerlerin de bir sıkıntı var mıdır bilmiyorum inanın çok çaresizim Hocam burun akıntısı çok fazla dün akşam sıcak bir duş aldırdım ama bugün çok yüksek ateşi var düşüremiyorum ve sabah yediğini çıkardı kas eklem ağrıları da var Hocam baş ağrısı da ama koştuktan sonra biraz kendine geldi dolven vermiştim verdiğim gibi onu da çıkardı hocam Hocam simdi grip sonradan ateş kusma halsizlik yapar mi Hocam acaba enfeksiyon olabilir mi ne yapmam gerekiyor Hocam Hocam bir de bu ara çok sık çişe çıkıyor çok sık yapıyor uşutmuş olabilir mi bu durum da beni korkutuyor açıkçası Düzenleyen DemetRüzgar - 27 Mar 2023 Saat 13:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip; "Domuz Gribi" ise, olur! Yapilacaklar diger Gripler ile aynidir.
|
|
![]() |
|
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Peki hocam anladım kadarıyla domuz gribi
Peki bunun için herhangi bir test yaptırmama gerek var mıdır ilaç kullanmak gerekli mi ciğere herhangi bir hasarı olur mu Düşünceleriniz benim için çok kıymetli hocam hani enfeksiyon diye düşünmüştüm ama şu gibi burun akıntısı balgamli öksürük şiddetli bir de ateş 1 kere de kusma oldu baş ağrısı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Baska gereken bir sey olsa idi soylerdim. Griplerde "Enfeksiyon dur"!!!
Turk doktorlari; en basit tibbi terimleri bile bilmezler.."Enfeksiyonara antibiyotik verilir" diye bir saplantilari vardir! Viruslarin da enfeksiyon yaptiklarini bilmezler. Onlari cidiye almayin. LUTFEN, eski cevaplari da okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|