|
Grip mi bronşit astım mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lila ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2025 Saat 20:35 |
Hocam merhaba
7,5 oglum Mart başında grip geçirdi.Başta balgamlı öksürük ( çok koyu balgam açık bej ren) sonra burun akıntısı sonra hırıltılı nefes sıkışması hızlı nefes ile oldu, sonra 1-2 gun 385-39.5 ateş çıktı, düştü.Sonra yaklaşık 7-10 gun balgamlı öksürük devam etti.Antibiotik kullanmadı 10-14 gün geçti 2 gün önce 2-3 haşirık oldu, sonra hemen yine koyu balgamlı öksürük başladı, dün ve bugün öksürük.ama bugun tekrar hapşırma+ burun akıntısı eklendi. Normalde grip başta hapşırma burun akıntısı sonra öksürük olmuyor mu ? Oglumda hicbir belirtti olmadan öksürük ile başlıyor. Geniz eti var, boynunda beze var,2,5 yaşından beri hiç kaybolmadan gözüküyor. Yukarıdaki belirtiler astım belirtileri ya da kronikleşmiş bronşit olabilir mi ? O kadar kısa sürede tekrar böyle hasta olması normalmı .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Artik bu tip sorulara cevap yazmayacagim!!
|
|
![]() |
|
Lila ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cocuk doktoru bize astım dedi
O yuzden o kadar sık sık bu şekilde oluyor dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oyuzden okuyun diyorum.
okuyun da Turk cocouk doktorlarinin ne kadar kepaze yaratiklar oldugunu gorun. Asla Grip teshis etmezler! Onlara gore her oksuren cocuk; Astim'dir! 1- "Tesekkur ve 1 senelik tecrubelerim" 2- "Sahtekarligin 3 Safhasi" Yazilarini; sabit Forum kismindan oncelikle okuyun. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ben onları okudum, kitabınızı da okuduk
Sadece kafamızı karıştıran anıdan başlayan yogun balgamlı öksürük,sonra burun akıntısı ve bu gece 3-4.gun olmasına rağmen 39 ateş... Bizim bildiğimiz grip burun akıntısı sonra ateş ve sonra öksürük oluyordu. Oglumda ise ateş sonradan geliyor Ve ilk defa değil,kaçıncı kez böyle Bronşlar dolu dolu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapilacaklar ayni
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|