|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heloche ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2012 Konum: tunceli Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eki 2015 Saat 22:30 |
Hocam merhaba ... Grip aşısı geçen ay yaptırdık 3 yaşındaki oğlumla... Ama önce oğlum grip kaptı ondanda ben kaptım . Öksürük burun alıntısı 10 gündür oğlumun öksürük balgamı geçmedi .. ( grip için söylediklerinizi uyguluyorum ) neden aşı korumadı bizi kurtulamadık yine gripten... Teşkler şimdiden saygılar hocam
|
|
![]() |
|
heloche ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2012 Konum: tunceli Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bişe söylemeyi unuttum. Kuzenim çok çay içer ve bu yüzden grip olmadığını söylüyor. Gerçekten de grip olmuyor hocam.hatta araştırma yapmış çok çay içenbir kaç kişide test etmiş.. Tutmuş.. Siz ne dersiniz ? Olabilirmi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asi sadece "Influenza" Grubu viruslardan bazisina karsi korur. Yuzlerce cesit, Grip virusu var. Bir tek; Influenza Grubu Grip virusleri hayati tehlike yaratabilir, gerisi onemsiz oldugundan, onlara bosverin..
Cay'in garantisi yok.. Eriskinlerde, MEVCUT bagisikligi kuvvetlendirebilir, ama cocuklardaki, olmayan bagisikligi yoktan var edemez. Ilk sayfadaki; Bitkisel Toksinler makalemi iyi okuyun.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orasi Turkiye.... Gorun ne kapasitede Eczacilar calisiyor.. Yozlasma sadece Eczacilar da degil, Saglik sisteminin, Bakanliktan, en alt calisanina kadar her kademesinde mevcut.. Bir de doktorlara sorun bakalim, 10 doktordan kaci biliyor o asiyi acaba...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|