|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Kaan Y
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Grip aşısıGönderim Zamanı: 30 Ağu 2014 Saat 14:08 |
|
Değerli Hocam merhabalar. Öncelikle sizin gibi bir doktorun varlığı sayesinde eşim ve benim eskisinden çok daha bilinçli anne babalar olduğumuzu söylemek istiyorum. Geçen kış hiç ilaç vermeden 40 derece ateşleri birkaç günde atlattık. Umarız bu kış da aynı şekilde normal bir kış geçiririz. Benim sorularım 2014-2015 grip aşısı ile ilgili olacak. Zaman bulupta cevaplandırabilirseniz çok mutlu olurum. 1) Benim de her sene olduğum vaxigrip aşısını 2011-Kasım doğumlu ve ilk defa grip aşısı olacak oğluma birer ay arayla yarım ölçek yaptırmalıyım, doğru değil mi? 2) Yazı arşivinizden okuduğum kadarıyla etil-metil civa farklılıklarını biliyorum. Bu sebeple vaxigrip aşısı sanırım içinde hiç civa barındırmıyor. Ya da az miktarda,zararsız etil civa barındırıyor, acaba doğru mu? 2014-2015 grip aşıları ve vaxigrip aşısındaki civa vs gibi konulardaki fikirlerinizi öğrenebilirmiyim? Çok teşekkür ederim. Kaan Yiğit Düzenleyen Gamze - 30 Ağu 2014 Saat 14:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2014 Saat 19:43 |
|
Bu seneki Grip asilari, gecen senekinin AYNISIDIR...
1- Ilk defa asi olacaklar ( 6AY-8 YAS arasi ): 1 ay ara ile 2 defa YARIM doz(olcek degil) asi olacaklar. Gecen sene "Tek doz" dahi asi olanlar, bu sene tek doz olacak. Daha evvel iki doz asi olanlar ve eriskinlerin bu sene asi olmalarina gerek yoktur. 2- Civa sacmaliklarina kanmayin. Arada bir boyle "Tarikatlar" cikar. Bazisi hic asi yaptirmaz, bazisi boyle civa aleyhinde konusur, imam hatipli doktorlarda; hastaliklarin, "Inanc eksikliginden" oldugunu iddia ederler. Birakin; etil-metil farkini, metalik civa ile, organic civa arasindaki farklari bile bilmezler. Einstein'in dedigi gibi, Aptallik, uzaydan daha sonsuzdur. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|