|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kas 2017 Saat 17:45 |
Kadir Bey merhaba,
Kizim kasim 2008 dogumlu, bugun grip asisi icin dr gittik. Saglik sigortamiz vardi, ozel hastane idi. Kizima Vaxi vurdular, tetra yapilmadi. Tarihini sorguladim daha yeni geldi 2018’de gecerli dediler. dr eldiven takmadan vurdu. birkac hususu size danismak istedim Tetra olmamasi kotu mu oldu? 2018 gecerli olmasi yeni asi mi oldugunu gosterir? Dr eldiven takmamasindan endiselenmeli miyim? Sonra bana vurdu hemsire, Tetra olani yetiskinlere yapiyoryz dediler. Ustunde urerimi 22 mayis 2017 son kullanim tarihini de 04 2018 olarak gordum. Hemsire ben de eldiven takinca iyice kotu hissettim. Ustelik tetra vurdular. Beni aydinlatabilirseniz cok memnun olurum Sagolun, cok tesekkur ederiz Sevgi ve saygilarimizla, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120466 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 yas ustune tercih edilir.. Elinde "Fluarix Tetra" yoksa, nasil yapsin??
Eldiven sart degil!! Asi yaparken eldiven takilmasi hasta icin degil, DOKTORUN SAGLIGI ICINDIR!!!!! Doktor kendini korumak icin isterse eldiven takar, hastayi ilgilendiren bir durum degildir. Tetra olmasi sart degil, bu da is gorur. Kutunun ustunde tarih yazar, bakin. Asi; ameliyat degil.. Sizin icin degil, kendisi icin eldiven takar..
|
|
![]() |
|
Dadya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey merhaba,
Yanitiniz icin cok cok tesekkur ederim. Ben bana vurulan asiya bakmistim. Uretim tarihi: Mayis 2017 Son kullanim tarihi: Nisan 2018 yaziyordu Bu bu senenin asisi mi demek oluyor acaba? Bir de muayene ederken burnunun sol tarafindaki et buyuk 1 ay boyunca flixonaze sprey kullanacaksiniz. Beb tabii itibar etmedim ancak kacirdigimiz bir sey olmasin diye sormak isterim. Iyi ki varsiniz, saglicakla kalin Sevgiler, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120466 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uretim tarihi: Mayis 2017 Son kullanim tarihi: Nisan 2018 yaziyordu Baska turlu olmasina imkan varmi???? Sakin;Flixotide'i kullanmayin, yoksa bu kis doktorlardan cikamazsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|