|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ömer mirza
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Grip aşısı hakkındaGönderim Zamanı: 22 Eyl 2014 Saat 14:22 |
|
http://ahmetrasimkucukusta.com/2014/09/21/yazilar/tip-yazilari/grip-tip-yazilari-yazilar/klasik-grip-asisi-olmali-mi-olmamali-mi-2/
Kadir hocam merhaba benimde oğlum 20 gün sonra 1 yaşına giriyor bende grip aşısı yaptırmayı düşünüyordum fakat linkteki yazı kafamı karıştırdı.Ahmet Rasim Küçükusta'da ilaç yanlısı olmayan ve gereksiz ilaç kullanımı hakkında bir sürü yazıları var. Dikkate aldığım bir doktor bu yüzden sizinde fikrinizi almak istediğim mümkünse. Teşekkürler... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2014 Saat 09:06 |
|
Ben Tip talebesi iken bile hicbir Turk hocanin dersini dinlemedim, hicbir Turk hocanin kitabini veya teksirini OKUMADIM...
Ben, butun egitimimi, o dersin Ingilizce ORIJINAL kitabini okuyarak yaptim. Turk Proflar beni zerre ilgilendirmezler... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2014 Saat 06:22 |
|
Bilmiyorum, ya kasten yalan soyluyor, insanlari yaniltmak istiyor, yada Ingilizcesi yeterli degil, okudugunu poposundan anliyor...
Bunun pek cok orneklerini anlatmistim. 1- Bebeklerdeki, "Shaken baby Syndrom" hadisesini, cocuk sallamak tehlikelidir diye tercume eden, silkeleme ile sallamayi ayni zanneden avanakmi istersiniz, 2- Kombili evlerde Klima kullanmayin diyenmi istersiniz, 3- "Lejyoner hastaligini" her turlu Klimanin yaptigini zannedenmi istersiniz, 4- Sarilik tipleri anlatilir iken, "Rubin icterus" daki Ruby'nin kirmizi olmadigini iddia eden, Pediatri Profumu istersiniz, Bizim memlekette, bunlardan o kadar cokki, hangi biri ile ugrasayim... Ben bu Prof. kismini daha Tibbiyenin 2. sinifinda tanimis ve ustlerini cizmistim... Talebeyken de ilgilenmedim, simdide ilgilenmiyorum. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|