|
Gozde iltihaplanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serpilmeng ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serpilmeng
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 15 Dakika önce Saat 09:23 |
Merhaba hocam nasilsiniz? 2 hafta evvel 4 yas 8 aylik oglumda 3 gun ates oldu; cok sukur hicbir sey yapmadan bol sivi ile atlatti. O gunden beri bacaklarim agriyor diyor ama yeme/icme, hali iyi. Gecen hafta tek gozunde hafiften capaklanma vardı ertesi gun de tek gozunun pinarinda capaklanma gordum. Bu defa ilerletmeden Tobrased kullanip masaj yaptim. 4*1 uyguladim. 20 Nisan Pazar gunu 4. Dozu uyguladim ve biraktim.
Bu sabah uyandigimizda ayni seyi yine gordum. Gozunu hafif araladigimda yine ayni yerde iltihaplanma gordum. Hocam bu durumun aynisini Aralik sonunda da yasamistik. Damlalari kestikten 1 hafta sonra yine iltihaplanma olmustu; 2. Tur Tobrased uygulatmistiniz. Simdi yine Tobrased’e baslayayim mi? 4 ay icinde ayni gozde iltihaplanma normal mi? Not: Her uygulana oncesi İlliadin damla uygulayip; masaj yaptim. Goz damlasi sonrasi da masaj yaptim. Tesekkur ederim hocam. Saygilarimi sunuyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece sabunlu sıcak su ile yüzünü yıkayın. Tobresed gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|