Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Gözde capaklanma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Gözde capaklanma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Huriyeozcn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Huriyeozcn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Gözde capaklanma
    Gönderim Zamanı: 9 Saat 14 Dakika önce Saat 06:38
Kadir hocam merhaba 24 aylık oğlum 10.11 gün önce grip oldu doktora götürmedim ilaç kullanmadım dediklerinizi uygulamaya çalıştım sadece tam bitti grip dedim, 2 gündür burun akıntısı tekrar başladı balgamı var yine yoğun gece kalktı gözleri çapaklanmıştı ve çok şiddetli öksürüğü vardı hırıltı yok ama hocam boğazda balgsm hırıltısı var sadece bu göz de çapaklanma hastalık süreci mi acaba ne yapmalıyım öksürük şiddetli uzun zaman da oldu wbc baktırayım mı ?
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Huriyeozcn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 9 Saat 13 Dakika önce Saat 06:39
Aynı şekilde evdeki herkes hasta 10 gündür öksürük gitmedi sanki daha da şiddetleniyor boğazda bi sorun var gibi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 116930
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 24 Dakika önce Saat 09:28
Dili pembe ise, antibiyotik gerekmiyor demektir.
Sadece; Limonlu bal, Serum Fiz. ve ColdMix kullanın. 
Akıntı koyulaşınca; ilaveten sıcak buhar uygulayın. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Huriyeozcn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 1 Dakika önce Saat 10:51
https://mutluresim.com/images/2024/11/07/1QrKPd.jpeg
Dil bu şekilde hocam koku yok 
Gözdeki Çapaklanma için birşey kullanmama gerek var mı hocam devam ederse temizlemek yeterli mi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 116930
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Dakika önce Saat 15:29
Kesinlikle antibiyotik gerekmez.
Gözde çapaklanma; toplu iğne başı kadar ise, ilaç gecerlmez, nemli kağıt mendil ile silin.
Fazla ise; 5 gün, Tobrased göz damlası, günde 4 defa her 2 göze damlatın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.