|
Göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2018 Saat 23:03 |
Hayırlı geceler Kadir hocam
Bu konu için sizi tekrar rahatsız ediyorum Hocam benim 1 yıldan beri kirpik diplerimde çapak vardı Ne yapsam geçmiyor.size yazmıştım siz göz doktoruna Gitmemi söylemiştiniz.gittim ama bana 2 göz damlası verdi 2 gün sonra sol gözüm şişti ve kızardı Başka bir doktora gittim o da 3 tane damla ve göz şampuanı verip yolladı Tekrar kullandım ama sabah kalktığımda gözüm daha şiş ve kırmızı birde Çapaktan kirpiklerim yapışmıştı Gözümde kaşıntı,batma ve yanma hissi var ve hala şiş ve kırmızı :( Ne yapacağımı bilemiyorum |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
![]() ![]() ![]() ![]() |
birde gözümde sulanma var
5-6 gündür bu durumdayım bu hafta sınavım var ve iyileşemedim psikolojimi bozdu bu durum ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Goz doktorunun teshisi ne??? 2- Verilen ilaclar ne??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Mikrop kapmış dedi
İlaçlar stafine,pallada,moxidexa |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece; Tobrased goz damlasi, gunde:4x1 her iki goze damlatin.. Ilaclarin tamami cope!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Kadir bey bugün tekrar gittim
Adenovirus olduğunu söyledi Tedavisi 1 ay sürüyormuş Hasar bırakabilirmiş olabilir mi böyle bir şey? Neden ilaçlar fayda etmiyor diye sordum Böyle şiddetli seyreder dedi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Sizi çok yordum lütfen kusuruma bakmayın ama neredeyse 1 haftadır böyleyim
![]() doktora gitmeye korkuyorum artık |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|