|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2016 Saat 17:24 |
Hocam bugün öğleden sonra kızım ağladı ve gözlerinı silmek istediğimde gözünde yeşil renkte çapak gördüm çapak kuru değil acaba gözünde kuru çapak vardı da ağladı ondan mı akıcı oldu diye düşündüm fakat bi yarım saat sonra çapak yine aktı ve diğer gözünde de oluşmaya başladı hemen tobrased göz damlası aldık eve geldiğimde önce kızıma banyo yaptırdım ve banyo sonrası damlayı uyguladım kızım 5 yaşında geçen senede böyle oldu ve damla uyguladım damlayı 3 gün mü kullanacak göz doktoruna gösterelim mi mikrop kaptı diye düşünüyorum öncelikle sizinle paylaştım bu arada tobrased eczanelerde çok zor bulunuyor eczaneler gelmiyor diyor siz bize ne tavsiye ettiyseniz hepsi tükendi nedenini anlamıyorum yapacağım başka birşey varmı teşekkür ederim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tobrased; en az 5 gun kullanin.. Ciddi enfeksiyonlarda, 1 hafta bile kullanilmasi gerekir.
....."siz bize ne tavsiye ettiyseniz hepsi tükendi nedenini anlamıyorum ". Benim yazdiklarimi sadece siz okumuyorsunuz, hic soru sormayan, kendini belli etmeyen, binlerce kisi bu ilaclari kendileri alip kullaniyor. Tabii, sizlerin Hastanelere gitmeden kendinizi tedavi etmenizden hoslanmayanlarin da mevcut oldugunu unutmayin. |
|
![]() |
|
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam o ince ayrıntıyı uzatmamak adına yazmadım ama bu belli evet yazılarını herkes okuyor zymaflor dediniz kızım o zaman 8 aylıktı her eczanede vardı şimdi yok , ultralan krem kullanıyordum kızımda pütürlükler oluyordu cildinde bazen sürdüğümde geçiyordu bu kremde bu sene bulunmuyor maalesef , tobrased göz damlası keza yine öyle şimdi gelmiyor diyorlar , bunlar anlaşılmıyor mu unuttum D 3 ampül onuda zor buluyoruz bunlar hep sizin bize öğrettikleriniz eşim diyor ki hocanın söylediği ilaçlar ucuz ilaçlar ne söylediyse hepsini bulamıyoruz artık diyor. Sonu nereye gidecek bilmiyorum ama mahrum olan biz olacağız yine. Not : Damlayı sizin çocuklara tavsiye ettiğiniz usulden damlatıyorum ama gözünü açmıyor içine girmiyor sanıyorum. Gözü açıkken hiç yaptırmıyor gözümüz hafif kanlı bu arada damlayı kullanalım sonucu size söyliyeceğim hocam teşekkür ederim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kim uydurmus????
Turkiye'de; kanser uzerine arastirma yapabilecek, Bir Universite, Saglik bakanligiu veya Devlet tesekkulu yok.. Nerde kaldi ozel bir doktor bunlari yapacak... Onlarin yaptigi: - Su otu ye kanser iyilesir.. - Su koku ye kanser olmazsin, - Su gidalari yeme kanseri onlersin den ileri gecemez.. Oturduklari yerden sallarlar!! Benim burda musade ile gezdigim Ozel bir Kanser arastirma merkezi: CARIS Life Sciences, "Blood-Based Circulating Microvesicles" uzerinde calisiyordu, aylik butcesi; $1 Milyon mis. Icerde yuzlerce Ultrasantrifuj, yuzlerce, -120 lik derin dondurucular vardi.Ayrica, yuzlerce kalibrasyon cihazlari vardi. Daha hala bu vesikullerin, standardizasyonunu bulmaya calisiyorlardi.. Bu isler oyle bizim Prof. larin sandigi gibi kolay degil.. O doktor baska sebep ile oldurulmustur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|