Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
mine
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3314
|
Konu: göz göre göre..... Gönderim Zamanı: 15 Şub 2009 Saat 00:54 |
kızlar bu akşam annemler bizdeydi annem başörtüsünü düzeltirken iğnesini ağzına aldı betülde ondan görüp hemen iğneyi istedi annemden annemde istiyor diye hemen verdi betülün ağzına iğneyi dur yapma demeye kalmadı betül hemen ağzını kapadı hemen koştum anneme çıkıştım ne yapıyorsun sen dedim ağzından iğneyi zar zor aldım dudağı kesilmiş biraz iğneden ama o kadarına şükür ya yutsaydı ya allah korudu bide annem demezmi istedi çocuk ne yapim
valla hala sinirden elim ayağım titriyor kimseye anlatamadım eşime anlatsam kudurur tatsızlık çıkar sizinle paylaşmak istedim çocuk ne isterse yapıyor bu ilk olayımız değil valla artık ne yapıcamı şaştım ne söyleyeceğimi şaştım öyle yoruldum ki laf anlatmaktan
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2009 Saat 00:58 |
ayyyy allah korumuş cnm,dikkatli olmak lazım çocuk bu
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2009 Saat 01:06 |
mine geçmiş olsun canım yaa.. valla ne diyim ki kolay gelsin, zor bir durum.. yapacak bir şey yok.. bir daha konuşacaksın olmadı bir daha.. ikna edene kadar uğraşacaksın
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2009 Saat 01:09 |
ayy çok geçmiş olsun.annen için birşey diyemiyorum burcuya katılıyorum ama
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2009 Saat 01:12 |
Canım büyük geçmiş olsun. Allah korumuş ama bence iki üç gün sonra sakin şekilde yeniden anlatmayı dene bence. "Anne her istediğini yapmak ona tahmin etmediğimiz zararlar verebilir" diyebilirsin.
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2009 Saat 12:50 |
Canım çok büyük geçmiş olsun, Allah korumuş, annen varken sürekli kontrol altında tutacaksın demek ki
|
|
 |
emre
Altın Üye
Puanlar: 4001
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2009 Saat 13:23 |
geçmiş olsun Mine'cim. ben bu Anneleri anlayamıyorum, hak v eriorum sana ama napacaksın. bile bile bilinçsizce yapıyorlar her ne kadar dil döksende. yani kendi annelerimize emanet edemiyoruz kim bi başkası neler yaparcak.  benim annemde aman huysuzluk etmesin die eline el gırıgırını verirken yakaladım, bende aynı şekilde sinirden ne dediğimi bile hatırlamıyorum. yorulduk artık
|
|
 |
begumfunda
Altın Üye
Puanlar: 3968
|
Gönderim Zamanı: 15 Şub 2009 Saat 14:24 |
cok gecmis olsun tan zamaninda görmüsün allah korusun ya
|
|