Görücü usulü evlilik |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Mar 2011 Saat 14:34 |
Evlilik bir sanattır; ailemizdeki mutluluğumuzu sürdürebilmemizde sanatımızı nasıl icra etiğimizle yakından ilişkilidir. Hangi dallarda mı sanatımızı göstermemiz gerekli, gelin kısaca göz gezdirelim. |
|
mine
Altın Üye Kayıt Tarihi: 07 Ara 2007 Konum: iki kuzumla Durum: Aktif Değil Puanlar: 3462 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
görücü usulü evlilik daha uzun ömürlü daha güzel oluyor bence gördüğüm kadarıyla eşler zaman içinde birbirlerini tanıyorlar herşeyi hemen yaşayıp tüketmiyorlar
yıllarca çıkıp sonra evlenince evlilik uzun sürmüyor yani ben böyle görüyorum hep çevremde |
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
|
SELİN2
Altın Üye Kayıt Tarihi: 17 Nis 2009 Konum: kastamonu Durum: Aktif Değil Puanlar: 4231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende aynı fıkırdeyım tabıkı ıstısnalar olabılırr bende gorucu usulu evlendım ıyıkıde evlenmışımm
|
|
|
|
oky
Üye Kayıt Tarihi: 16 Şub 2011 Konum: sade'm Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu zamanda kalmadı diyenlere inanmıyorum. Aşk vardır ama aşık olup evlenmek midir, evlenip aşık olmak mıdır doğru olan tartışılır. Görücü usulu evlilikler eskide kalmadı hala gündemde fakat eskilerde körü körüne bilmeden görmeden evlenen oldugunu sanmıyorum.. Görücü usulü evlilik mantık evliliğidir bana göre. En doğrusu olabilir. Ki ben öyle bir evlilik yaptım..
|
|
PinarTN
Altın Üye Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
eskiden çok karşıydım ama şimdi görücü usülü yapılan evliliklerin diğerlerine oranla daha sağlam olduğunu düşünüyorum
aşk evliliklerinde başta insanın aklı bi karış havada olduğu için karşısındaki de aynı duygularda olduğu için objektif bi değerlendirme yapılamıyor
diğer türlü baştan çiftler beklentilerini dile getirdikleri için daha uyumlu birlikteliklerin olduğunu düşünüyorum
aşkın ömrü azdır sevgiyi yakalamak için de illa evlenmeden önce aşık olmak gerekmez bence
|
|
ikikuzum
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12 Ara 2009 Konum: isvicre Durum: Aktif Değil Puanlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
aynen sana katiliyorum |
|
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008 |
|
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
olabilir diyorum çünkü herşey kısmet. Görücü usülüyle evliliklerde çok güzel devam ediyor. Ben internet usulüyle evlenenlerdenim.
|
|
|
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|