|
Goguste agri ve gegirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sengul.sancar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sengul.sancar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 15 Dakika önce Saat 11:55 |
Merhabalar hocam 4 gun önce kalbimde tam tarif edemedigim agri ve gegirme oldu ara ara da yanma bugün doktora gittim ekg çekildi temiz çıktı akciger rontgeninde bronsit var kötü dedi hava tedavisi yazdı benim pek öksürük şikayetim yok o yuzden Sasirdim rontegene bakabilir misiniz
Birde midede gaz şikayeti kalp atışı gibi olur mu |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120535 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bronşit'in RÖNTGEN BULGUSU YOKTUR!!
Nereden buldunuz bı şarlatanı? Cinsiyet ; Röntgen den belli de, Yaş kaç?
|
|
![]() |
|
sengul.sancar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sengul.sancar
37 hocam devlet hastanesinde sigara ictigimi duyunca zaten ona talti mideyi hiç konuşmadı bile
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sengul.sancar
Tansiyon seker şikayetim yok değerler normal midemde gegirme birazda yanma oluyor kalp zannettiğim mide mi acaba ekg de normal
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|