|
Göğüs ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ferhanzeynep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhanzeynep
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Saat 29 Dakika önce Saat 05:17 |
Hocam 9 bucuk yasında oğlum akşam 9 gibi uyudu gece 1 den sonra uyandı saate bakmadım ama biz uyuduktan sonra geldi göğsüm ağrıyor diye vücudunun sağ tarafını göğüs altını yan taraflarını söyledi , gündüz eşimle masa tenisi oynamışlar eşiminde kolu ağrıyordu ondandır diye çok önemsemedim ama 4 bucuk gibi yine geldi çok ağrıyor diye zeytinyagıyla biraz ovaladım sıcak havlu koydum ama sürekli ağlıyor sancı girdiğini ve nefes alırken rahat nefes alamadığını birden ağrı girdiğini söyledi acil e gönderdim ,neden dir sizce bu ağrının sebebi başka bişey yok çünkü anlayamadık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120405 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Son günlerde viral bir enfeksiyon geçirdi ise; "Pleurodynia" olabilir. Tedavisi yoktur, sadece ağrı kesiciler
biraz rahatlık sağlarlar! El ile bastırdığınızda ağrı değişmez. 2- Adele ağrısı olabilir. O bölgeye el ile bastırdığınızda ağrı artar. 3- Karaciğer veya Safra kesesine ait bir ağrı; bu yaşta çok zor!
|
|
![]() |
|
Ferhanzeynep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhanzeynep
Acildeki doktor Tenis oynadığı için de olabilir ama muhtemelen gaz sıkışması demiş film cekmişler bişey cıkmamış . Calpol ,iburamin cold ve dolven vermiş hangiisni kullanayım hocam .hastaneden gelince de biraz wardı ama şuan iyi hafif agrısı var derin nefes alınca ağrı oluyor diyor .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhanzeynep
Gece karnını ovaladım gazdır diye masaj yaptım ama yatarken nefes alamadığı için ağlıyordu ayakta gezmek oturmak daha iyi geliyordu .son zamanlarda bi rahatsızlık geçirmedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120405 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İburamin ve Dolven, beraber KULLANILAMAZ!!! İkisi de AYNI ilaç!
Ağrı için sadece Dolven kullanın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhanzeynep
Tamam hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhanzeynep
Şimdi baktım hafif ateşi var başım ağrıyor diyor .nefes alırken yine göğsü ağrıyormuş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|