|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2016 Saat 08:51 |
İyi günler hocam. Oğlum 14 aylık,9.4 kg 78 cm boy. Anne sütü alıyor!! Hocam bi hafta önce boğazında şiddetli yanma başladı benim kulaklarima vuruyordu grip olacağım dedim iki gün sonra ayakta grip geçirmeye başladım aynı şekilde oglumdaikimizdede az miktarda burun akıntısı (berrak)ve ara ara tutan oksuruk var ama oğlumun öksürüğü daha fazla yatinca artıyor sizi takip ettiğim için grib biliyorum. Benim soruların
1. oglum grip olunca hiç ateşi çıkmıyor, bu kötü bi şey mi bağışıklık sistemi zayıf olabilir mi,zira ateşin faydalı bi şey olduğunu sizden öğrenmiştim.o ksurugude 20gunu buluyor geçmesi bu süreci hızlandıracak bir formülünü var mı.(limonlu bal veriyorum, serumu veremiyorum sevmiyor, coldmix de ilk günler kullandım) 2.ben dogru düzgün oksurmedim Hocam ama sanki aylarca oksurmusumde artık ciğerlerini tahriş olmuş gibi hissediyorum göğüs kafesinin içi, boğazının içi kasiniyor, oksurunce hafiften olsa akciğerlerini elektrik çarpmış gibi şiddetli ağrı oluyor. Hocam hiç oksurmede birden böyle oldum. Bu nedir??geniz akıntısı,hafif balgam var. Cevaplarinizz çok değerli, saygılar. 3
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 628 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ayrıca oğlum için, bi mailiniz de bi arkadaşa serum fizyolojik. Kullanıyorsanız illiadin verin demisssiniz ben de veremiyorum burun tıkalı öksürüğü artmasın. Kullanalım mi
2. 600 ml süt alan için balık yagina gerek yok demisssiniz benim oğlum sadece anne şutu içiyor kutu şut iciremiyordum, beslenmede kötü, saf balık yağı vereyim mi ?? Tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
*kullanmiyor iseniz
|
|
![]() |
|
Hocam akciğerlerimde ki ağrı arttı, en ufacık bi oksuruk girişimi bile çok sancı yapıyor agrinin bir ucu gırtlağımda sizce Dr gitmelimiyim ne yapayım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Her Grip ayni tip viruslerle olmaz.. Bazisi ates yapar, bazisi yapmaz. 2- Burnu tikanirsa, Serum fiz yerine, burun iclerine, "mercimek kadar" SiccNasal Krem surun. 3- Balik yaglari; Vitaminlerin yapimindan once kullanilirdi. Gunumuzde ancak eriskinlerde, bazen Omega-3 icin gerekebilir. O bile; duzgun beslenmesi olanlarda gereksizdir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|