Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9950
|
Gönderim Zamanı: 27 Tem 2011 Saat 14:21 |
|
|
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 6954
|
Gönderim Zamanı: 27 Tem 2011 Saat 16:09 |
kızlar size flaş bır haberden bahsedecegım sıkı durun Cocugun kontrolu vardı bugun ve doktoruna gogus problemınden bahsettım Adam durdu ve ne dese begenırsınız Tadına bır bakalımmı dedı ben önce kala kaldım nasıl yanı dedım Nasıl yanı sana bırde kucuk cocukları emanet edıyorlar.... Benmı art nıyetlı fesatım bu adam ne demek ıstedı Sız olsanız ne derdınız
|
Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 9950
|
Gönderim Zamanı: 27 Tem 2011 Saat 16:16 |
O ne demek ya! Sapık mı ne?
Sen ne dedin peki öyle deyince?
|
|
nilufer
Altın Üye
Puanlar: 3067
|
Gönderim Zamanı: 27 Tem 2011 Saat 16:29 |
peperutka Yazdı:
kızlar size flaş bır haberden bahsedecegım sıkı durun Cocugun kontrolu vardı bugun ve doktoruna gogus problemınden bahsettım Adam durdu ve ne dese begenırsınız Tadına bır bakalımmı dedı ben önce kala kaldım nasıl yanı dedım Nasıl yanı sana bırde kucuk cocukları emanet edıyorlar.... Benmı art nıyetlı fesatım bu adam ne demek ıstedı Sız olsanız ne derdınız |
yuhh yani,
|
|
|
beria
Katılımcı Üye
Puanlar: 711
|
Gönderim Zamanı: 27 Tem 2011 Saat 16:51 |
çok fesatsınız, hakikaten bu bizim aklımıza neden gelmedi, bunu sen de yapabilirsin peperutka, iki göğsün sütü de aynı tadda mı...
tadına bakalım mı yanlış bir ifade olmuş, tadına bir bakıverin dese daha usduruplu olurdu, bazı göğüsler enfeksiyonlu olup, süt iltihaplı gelirmiş yada onun gibi bir takım sorunlar vardı şimdi hatırladım rengine ve tadına bir bak ... hiç aklıma gelmedi ya.. hayret...
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
|
durukuşum
Katılımcı Üye
Puanlar: 344
|
Gönderim Zamanı: 27 Tem 2011 Saat 17:05 |
nurcan Yazdı:
benimde hala biri büyük biri kçük öylede kalıcak sanırım çirkin duruyor ama napalım bebişlerimiz için herşey |
öyle kalmıyor merak etmeyin arkadaşlar sonra düzeliyorlar. ben de çok korkuyordum ama yersizmiş
|
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
|
|
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2011 Saat 01:12 |
Ya önce yanlıs düşünmek ıstemıyo ınsan ama nıye öle bı cumle kullandıkı bunun baska bı deyımı yokmu Baskasıda olsa ben gıbı dusunur Ben ne mı dedım önce kala kaldım öyle Sonra dedım pardonda sız ne demek ıstıyosunuz yok yanllıs anladınız dedı hemen carptım kapıyı cıktım merdıvenlerden asagıya kadar ındı arkamdan yanlıs anladınız dıyerek
|
Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
|
peperutka
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 Tem 2011 Saat 01:12 |
beria Yazdı:
çok fesatsınız, hakikaten bu bizim aklımıza neden gelmedi, bunu sen de yapabilirsin peperutka, iki göğsün sütü de aynı tadda mı...
tadına bakalım mı yanlış bir ifade olmuş, tadına bir bakıverin dese daha usduruplu olurdu, bazı göğüsler enfeksiyonlu olup, süt iltihaplı gelirmiş yada onun gibi bir takım sorunlar vardı şimdi hatırladım rengine ve tadına bir bak ... hiç aklıma gelmedi ya.. hayret... |
O demeden sagdım ben sutumu canm tadıda rengıde aynı
|
|
|