Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Makarnalar - Pilavlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Göçmen pilavı(Büryan)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuGöçmen pilavı(Büryan)

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 4567>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevalce Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 20 Şub 2008
Konum: Manisa
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 715
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2008 Saat 09:55
WinkSunacım ellerine sağlık canım biz de göçmeniz sen benden önce davranmışsın,teşekkürler.SmileSmileSmile
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 13:40
Orjinalini yazan: sevalce sevalce Yazdı:

WinkSunacım ellerine sağlık canım biz de göçmeniz sen benden önce davranmışsın,teşekkürler.SmileSmileSmile
 
Rica ederim canımTongueçok güzel yemekleriniz var.Sütlü çorba,sütlü börek onun nasıl yapıldığını unuttum ama öğreneceğim benim maykomdanWinkBirçok yemeklerde süt kullanılıyo ve 60 yaşındaki insan bile çok dinçThumbs%20Upsendende bilmediğim o güzel yemek tariflerini bekliyorumApprove
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 15:11
zeloşcum ellerine sağlık harika görünüyor ClapClapsana tavsiyem bir daha ki sefere çok az soğan doğrayıp kavur ve sonra prinçle kavurup yap ve aradaki farkı gör derim, kavrulmuş soğan aroması pilava harika bir tat veriyor Thumbs%20Upbüryanın özelliği de bu zaten Smile
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2008 Saat 15:53
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

zeloşcum ellerine sağlık harika görünüyor ClapClapsana tavsiyem bir daha ki sefere çok az soğan doğrayıp kavur ve sonra prinçle kavurup yap ve aradaki farkı gör derim, kavrulmuş soğan aroması pilava harika bir tat veriyor Thumbs%20Upbüryanın özelliği de bu zaten Smile
 
 
tamam canım mutlaka dogrudur soganları içindemı kalsın pekı almayayımmı
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007
Konum: İzmir
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2008 Saat 19:05
Orjinalini yazan: zelos zelos Yazdı:

Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

zeloşcum ellerine sağlık harika görünüyor ClapClapsana tavsiyem bir daha ki sefere çok az soğan doğrayıp kavur ve sonra prinçle kavurup yap ve aradaki farkı gör derim, kavrulmuş soğan aroması pilava harika bir tat veriyor Thumbs%20Upbüryanın özelliği de bu zaten Smile
 
 
tamam canım mutlaka dogrudur soganları içindemı kalsın pekı almayayımmı
 
almıyorsun canım zaten kayboluyor yarım soğanı çok ince doğra yada rendeleyebilirsin de,soğandan hoşlanmıyorsan az bişey zaten maksat aromasını almanWinkfarkını görmen için dedimSmile
Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007
Konum: her yerde
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4208
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2008 Saat 23:51
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

Orjinalini yazan: zelos zelos Yazdı:

Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

zeloşcum ellerine sağlık harika görünüyor ClapClapsana tavsiyem bir daha ki sefere çok az soğan doğrayıp kavur ve sonra prinçle kavurup yap ve aradaki farkı gör derim, kavrulmuş soğan aroması pilava harika bir tat veriyor Thumbs%20Upbüryanın özelliği de bu zaten Smile
 
 
tamam canım mutlaka dogrudur soganları içindemı kalsın pekı almayayımmı
 
almıyorsun canım zaten kayboluyor yarım soğanı çok ince doğra yada rendeleyebilirsin de,soğandan hoşlanmıyorsan az bişey zaten maksat aromasını almanWinkfarkını görmen için dedimSmile
 
tamam canım bır sonrakını mutlaka soganlı yapacagım  kuru soganı severız sorun degıl ben normalde salcalı yaptıklarımın içine mutlaka sogan koyarım ama  duz pilavda denememıstım tesekkurler sekerımWink
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Tem 2008 Saat 21:49
canım benim arnavutlarda buna mişöriz deniyo benim annem arnavut biz çok severiz arkadaşlar harika oluyo tavsiye ederim canlarımLOLLOL
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008
Konum: 2 paşasıyla
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4509
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2008 Saat 13:34
Orjinalini yazan: Yazdı:

canım benim arnavutlarda buna mişöriz deniyo benim annem arnavut biz çok severiz arkadaşlar harika oluyo tavsiye ederim canlarımLOLLOL
 
ewet bende bir arnavut olarak yazacaktım arkadaş benden önce davranmış bunu biz çok sık yaparız biz içine salça yada biraz toz kırmızı biber koyarız
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 4567>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.