|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Apsim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nis 2017 Saat 17:08 |
Hocam forumu okudum bu konu hakkinda bir bilgi bulamadim.yegenimin gobeginin altinda fitik varmis.profesöre goturmusler.dr hemen alinmasi lazim demis.eger alinmazsa cocuk surekli hastalanir idrar yollari iltihabi olur sık sık demis.karin agrisi yapar demis.yegenimin surekli karni agriyordu zaten de bundan ilabilirmi bilmiyorum.haftaya carsamba ultrason gunu vermis.ben size sormak istedim.malum hemen heraeyi ameliyatla sonuclandirmak istiyor bu dr lar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120458 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle bir sey yok.... Sikayeteri ne imis?? Yasi kac?? Yapilan tahlilleri varmi??
|
|
![]() |
|
Apsim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 yasindayken cocuk doktoruna gelel muaeneye goturmus.ultrasonda urakal kist saptanmis.gozlem altinda tutalim cocuklarda olur demis.simdide cocukta karin agrisi sikayetiyle ve kontrol amacli goturmusler.dr fitik var demis.elle muayene yapmis ve ultrason icin haftaya carsambaya gun vermis.ama fitik alinmali demis.yukarida belirttigim gibi cok hastalanir idrar yolu iltihabi olur demis.yegenim 27 aylik
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120458 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fitik baska sey, "Urachral Kist" baska seydir.. Urachral kist ise, ameliyati iyi olur.. Urachral Kist'e; "fitik" denildigine de ilk defa sahit oluyorum!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Nis 2017 Saat 19:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|