|
Gizli kan sahtekarlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 4 Saat 46 Dakika önce Saat 00:03 |
Hocam size arkadaşımızın çocuğu için soru sormuştum kakasinda gizli kan pozitif çıktı diye ishal diye kaka verilmişti. Hocam sizde kaka verilmeden önce etli gıda en az 2 gün yemememesi lazım demiştiniz ama Hocam gittiği doktor kaka tahlili alıyor ve gizli kana bakıp pozitif diyor ama hala et vs yedi mi diye sormuyor neyse hocam size soru sorduktan sonra arkadaşım cocuguna 6 gün etli gida yedirmeyip bugün aynı doktora gidip bir daha kaka tahlili vermek istedigini söyleyip aynı zamanda doktora etli gıda yiyip yememesi önemli mi diye sorduğunda hayır demiş ama asla cocuguna 6 gün et yedirmedigini söylememiş tahlil sonucu çıkıyor negatif Hocam ve bu doktor Hocam ilk pozitif çıktığında gastroenterolojiye alan açıyor. Usg ye yolluyor. Ve bu doktor Karadeniz Ereğli devlet hastanesinde metin diye bjr doktor. Hocam aklim almıyor bugün etli gıda yiyip yememesi önemli diye soruyor ve doktor önemli değil diyor ve gizli kan tahlili istiyor .Kadir hocam biz kimlerin ellerindeyiz. Allah razı olsun sizden siz olmasaydınız suan bölüm bölüm dolaşıyor olacaktı arkadaşım ben kadir hocamız bir daha tahlil vermesine gerek yok diyor dememe rağmen içi rahat etmeyip 6 gün cocuguna et diyeti uygulayıp tahlil veriyor ve sonuç hocam negatif .artik hastaneye gitmeye korkar oldum hocam başıma iş açacaklar diye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|