|
Lenf |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zeynep1303
Üye
Kayıt Tarihi: 04 May 2025 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep1303
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: LenfGönderim Zamanı: 15 Saat 34 Dakika önce Saat 09:38 |
|
Hocam merhaba kendim için sorucam 30 yaşındaym 20 gün önce öksürük başladı balgamlı burunlarim tıkandı 1 hafta sonra kulağıma vurdular hoporler gibi duydum ağrıdı klamox 1000 lik antibiyotik sabah aksam kullandım kulağım geçti ama hala öksürük ve yeşil Burun akıntım vardı onun dışında şakaklarımda arada zonklama kulak memesinin altına ver çevresine dokununca çok aciyordu doktora gittim tekrar mukozero ve airpass verdi ilaçlar yüzümde alerji ve döküntü yaptı krem verdi acil doktoru kremi sürerken sağ kulagımin kemik önünde bı nohut gibi beze farkettim şuan çok korkuyorum ne yapmalıyım internette tükürük bezi tümörü diyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Saat 23 Dakika önce Saat 09:49 |
|
Yapılanların tamamı; şarlatanlık!
1- Orta kulak ağrılarında; antibiyotik KULLANILMAZ! 2- Türk doktorları, asla grip teşhis etmezler. 3- Sakın; mukozero ve Airpass kullanmayın. 4- İzole (tek 1 tane) ve bu boyuttaki Lenf bezlerinin hiçbir önemi yoktur. 5- İnternetteki, sağlık ile ilgili Türkçe hiçbir yazıyı okumayın. Daima halkın korkup, doktorlara koşması için yazılan yalanlardır. Geçirdiğiniz Grip, kendiliğinden iyileşmiş. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Saat 22 Dakika önce Saat 09:50 |
|
![]() |
|
Zeynep1303
Üye
Kayıt Tarihi: 04 May 2025 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep1303
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 31 Dakika önce Saat 21:41 |
|
Hala biraz öksürük yeşil Burun akıntısı ve şakak ağrısı oluyor, kulaklarımda arada sızı ve çevresindeki dokununca hassasiyet acı devam ediyor bunun için ne yapabilirim hocam
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|