|
Kaşıntı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Firuzeko
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eki 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KaşıntıGönderim Zamanı: 14 Saat 9 Dakika önce Saat 02:24 |
|
Hocam merhaba
Oglum 15 aylık sadece anne sütü ile besleniyor. Değişik bir sey yemedi. Bugün yalnızca eşimin ailesinin evinde tavuk kümesi var orada tavuklara bakmaya cıktılar bes on dk vakit gecirdi. Gece az once uyandı emdi ve bacagı bezinin hemen yanı kaşınıyor kaşıntısı geçmedi. Fenistil krem sürdüm yine de tavuk götü derler ya öyle olmuş kaşınıyor. Neden olabilir ne yapmam lazım bilemedim. Böyle devam ederse ışık duşa sokacağım. |
|
![]() |
|
Firuzeko
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eki 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Saat 48 Dakika önce Saat 02:45 |
|
Bugün hic su vermedigimizi farkettim hocam su verdim bir sise suyu lıkır lıkır icti cok susamıs. Kasıntısı da gecti simdi. Susuzluktan olmus olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 35 Dakika önce Saat 08:58 |
|
Kümeste, tavuk biti veya piresi ısırmış.
Kızarıklık ve kaşıntı devam ederse; günde 2 defa Fenistil jel sürün. Anne sütüne devam! Sakın Türk doktorlarının uydurmalarına kanmayın. Dün bahçede, dışarda dolaştığı için terlemiş olduğu için su içebilir. Ara ara su teklif edin. Anne sütü yetmezse, "altın sarısı renkte ve hardal kıvamında "olan kakalar; sert ve top-top olurlar. (Gereğinden fazla emerse; sarı renk yeşile döner.) Yetmediği durumda, ilk başlayacağınız gida, "kutu sütleri" olsun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|