Merhaba Kadir Bey,
Bizim şu sıralar emzik problemimiz var. Kızım 22 aylık ve gündüzleri bakıcıyla beraber. Bakıcımız gündüzleri hiç emzik vermiyor. Kızıma emziğini kedi aldı demiş ve inandırmış.Gündüz uykusuna emziksiz dalıyor. Ama ben eve geldiğim gibi “ meme meme” diye bağırıyor. Başlarda dayanamayıp veriyordum. Ama şu son zamanlarda bu duruma çok canım sıkılıyor ve vermek istemiyorum ve oyalamaya çalışıyorum. En sonunda iki gündür O’na “memeni kedi sen uyumaya giderken getirecek” dedik ve inandırdık ( umarım!!)
Memesini alınca çok mutlu oluyor ve hemen uyuyor. Eski maillerinize baktım “yeni meme sert gelecek ve kendiliğinden istemeyecek” diyorsunuz. Bizim doktorumuz da kendisi bırakacak üzme çocuğu dedi.
-Sizce ne yapmalıyım ? Eğer sadece uykuya giderken verirsem iyice mi kıymete binecek?Şimdilerde bırakmazsak sonra daha da zor olabilir gibi geliyor bana.Ben de çok zor bırakmışım.Yok dediklerinde gidip alırım diyormuşum ki birgün ağzımdan tuvalete düşürmüşüm ve bırakmışım.
Bir emzik bırakma bir de tuvalet alışkanlığı çok korkutuyor beni.Lütfen bana bir yol gösterin.
Şimdiden çok teşekkürler cevabınız için..