|
Sonradan oluşan allerji |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
DÖBA
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sonradan oluşan allerjiGönderim Zamanı: 4 Saat 57 Dakika önce Saat 14:52 |
|
Merhaba Kadir bey daha önce oğlumun yüzünde boynunda çıkan dökülmeler içerisinde konuşmuştuk 3 tane cildiye doktoruna götürdüm biri egzama dedi biri alerjik dedi diğeri ise isilik dedi ki siz de buna isirlik demiştiniz daha sonra paketli gıdaları çilek domates gibi meyveleri alerji yapabileceği tüm gıdaları Bir hafta boyunca kestim ve yüzünü düzeldiğini fark ettim küçük bir çay kaşığıyla çikolata verdim ertesi gün tekrar yüzü aynı şekilde döküntü oluştu o dökünce iyice geçtikten sonra yumurta verdim aynı şekil ertesi gün yüzünde yine döküntüler oldu sormak istediğim 5 yaşına kadar bu alerjiler yoktu 5 yaşından sonra yumurta domates çilek karpuz ve paketli bütün ürünleri alerjisinin çıkması normal midir bu konuda ne yapmamı önerirsiniz bu geçici bir durum mudur alerji bölümünü de gittik yapılan tahlillerde Ev akarları toz çikolata karpuz gibi ürünleri alerjisi çıktı teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 11 Dakika önce Saat 17:38 |
|
Bilinen 5 çeşit Alleji vardır.
Hepsinin başlama yaşı farklıdır. Ama hiçbir allerji ilk defa karşılaşılan bir maddeye karşı oluşmaz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|