Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan sulandırıcı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kan sulandırıcı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Glnrkzy Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 261
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glnrkzy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kan sulandırıcı
    Gönderim Zamanı: 5 Saat 19 Dakika önce Saat 00:08
İyi günler diliyorum Kadir bey 

Annem 78 yaşında. 30 35 yıldır tansiyon hastası. İlk zamanlar doktoru kan sulandırıcı hap vermişti. Tansiyon ilacına karşı damarları koruması amaçlı olduğunu söylemişti.

Bu güne kadar rapor yenilenirken kimi doktor sordu ve bu açıklamayı yaptık, kimi doktor sormadı bile raporu yeniledi. Ama bir kan hastalığı, pıhtılaşma sorunu yok

Fakat rapor yenilemek için gittiğimiz doktor. Bu ilacı kullanmaması gerek. Beyin kanamasına neden olan bir ilaç. Kansızlık yapar. Mg ne kadar çokmuş. Amerika 10 yıldır kullanmıyor. Eskiden öyleydi ama artık böyle. Bilim bu konuda fikrini değiştirdi diyip raporu yazmadı.  Belki de haklı bilemiyorum. 

Aklıma siz geldiniz açıkçası. Bu son gittiğimiz doktor mu haklı, bu zamana kadar bu ilacı yazan devam eden doktorlarımız mı emin olamadım. 
Çocuklara gelince sahrekarlığın safhalarına aşina olduk sayenizde ama dahiliye de sıfır bilgi hocam. Neye inanacağım bilemiyorum. 
Kan sulandırıcı tablet (300x1)
Annem bunun harici kullandığı ilaçlar 
2 tansiyon ilacı (4mgx1)(4mgx1)
1 kolesterol (10mgx1) 
1 vastarel mr (35mgx1)

Her şeyin başı sağlık
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.