|
Apandısıt |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Emineaselalp
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emineaselalp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ApandısıtGönderim Zamanı: 2 Saat 50 Dakika önce Saat 23:34 |
|
Hocam kızımın öğlen sağ göbek çevresine doğru ağrısı oldu geçmesini bekledim geçmedi hastaneye götürdüm apandısıt şüphesiyle araştırma hastanesine sevk edildik kanlar alındı çocuk yürüyemiyor yürüyünce ağrısı oluyor orda röntgen ve us çektiler kan aldılar antibiyotik yazıp eve gönderdiler ateşi olursa gel yine yarın dediler çocuk araba baygın yatıyor bu geceyi nasıl geçireceğim bilmiyorum ağrısı çok fazla yürüyemiyor şehir hastanesine götüreyim mi bir de size atıyorum kanları şimdi crp çıkmamış ama yüksek bekliyorlarmış ben apandıs olmadığına nasıl emin olacağım gece bir şey olmayacağına neden bizi yatırmadılar erkek kardeşimi de 3 gün bilemediler apandisit patladı çocuğu 3. Gün ölmek üzere ameliyata aldılar ne yapmalıyım ne olur akıl verin kan sonuçlarını atıyorum başka hastaneye gideyim mi? 9 yaş kız çocuk hocam ağrısı hareket ile artıyor ve devamlı var sadece yatarken bazen azalıyor sağ tarafta olduğunu söylüyor
Düzenleyen Emineaselalp - 2 Saat 14 Dakika önce Saat 00:10 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|