|
Alerjik astım |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 6 Saat 50 Dakika önce Saat 18:29 |
|
Öksürük sonrası rahatladı ise, öksürük vazifesini görmüş demektir.
Öksürük artması değil, solunum sıkıntısı; Astım lehinedir.
|
|
![]() |
|
Seras
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 50 Dakika önce Saat 22:29 |
|
Hocam peki size bir şey daha soruyorum izninizle. Sizi daha yeni keşfettim ve yazılarınızı okuyup anlamaya çalışıyorum sayfanızdan iki gündür çıkamıyorum. Her öksürene astım derler grip demezler dediniz ya peki bizim durumumuz ne oluyor yıllardır aralıksız öksürük hemde sabahlara kadar uyutmayacak kadar. Size göre alerjik astım değil mi bu çocuk ya da değilse nedir? Grip diyorsanız öksürük hiç mi kesilmez yani gripte 2.5 sene nerdeyse. 15 gün iyiyiz sonra atak halinde tekrar iki ay kötüyüz. Biraz düzelir gibi oluyor sonra tekrardan başlıyor. Koşturunca daha da çok artıyor. Ama bizi mahveden ve çaresiz bırakan kısım gece kafasını koyduğu an atakların başlaması oluyor. Gündüz daha nadir öksürüyor ama gece uykuya geçtiği andan itibaren sabaha kadar devam ediyor ve ne verirsek verelim fayda etmiyor. Sudan, baldan, yağdan, şuruplardan, inhalerlere kadar fayda etmiyor. Yatağa girdiği an alarm kurulmuş gibi başlıyor ve abartısız saatlerce sürüyor. Bazen günde iki üç saat uyumuş oluyor böylece büyümesi dahi duracak yada başka bi hastalık olacak diye bile korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 27 Dakika önce Saat 22:52 |
|
Astım'ın İLK arazı; öksürük değil sıkıntılı solunum dur!
Sabit Forum kısmındaki; Astım nöbetlerinin derecelendirilmesi tablosunu inceleyın.
|
|
![]() |
|
Seras
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 11 Dakika önce Saat 23:08 |
|
Evet hocam okuyorum işte bende tam bu noktayı soruyorum size incelediğimde kızım astım değil evet ama ne 😔 2.5 yıldır bitmeyen hemde hiç bitmeyen öksürük neden 😔
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|