|
Ergenlikte adet düzensizliği |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Reyonzelif
Üye
Kayıt Tarihi: 2 Saat 50 Dakika önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Reyonzelif
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ergenlikte adet düzensizliğiGönderim Zamanı: 2 Saat 47 Dakika önce Saat 23:39 |
|
Merhaba hocam kızım için Ben size bi konuda danışmak istiyorum. 15 buçuk yaşında kızım. 2 buçuk yıl önce regl başladı. Hala tam düzene oturmadı. Döngü araları bazen 40 45 oldu bazen 30 günlerde. Bir iki kez de 50 günde bir. Yanlız son reglisi 10 subat ve nerdeyse 2 ay olacak henüz regli olmadı. Bir önceki regl arasında 50 gündü. Görüştüğüm bi jinekolog bu durumun normal olacağından bahsetti. Sivilcelenme var ama aşırı değil normal ergenlik sivilceleri. Burunda özellikle iltihaplı ama yüzü saracak bi sivilcelenme tüylenme kilo fazlası yok. 165 boy 53 kilo. Ayrıca o yaşlarda bende aynı durumları yaşamıştım. Müsait olurda Beni aydınlatırsanız sevinirim🙏
|
|
|
Rzo083
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|