Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil değerleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil değerleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
BeyzaL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 122
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BeyzaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil değerleri
    Gönderim Zamanı: 5 Saat 41 Dakika önce Saat 17:36
Sevgili hocam
Doktorumuz uzun zamandır tahlil yapmıyoruz diyerek ve biraz da korkutarak tahlil istedi. Laboratuvarına gitmeyip devlette yaptırdık. Tahlili yapan hastanedeki doktor, oğlumun eski tahlilleri için siz sıkıntı görmediğiniz değerler için birşeyler yüksek yüksek çıkmış dedi. Sizden rica etsem değerli vaktinizden ayırıp iki kardeşin değerlerine bakmanız mümkün olursa çok memnun olurum 

Bunlar 5,5 yaşındaki oğlumun:

Bunlar da 11 yaşındaki oğlumun:

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 122167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 24 Dakika önce Saat 19:53
 " Doktorumuz uzun zamandır tahlil yapmıyoruz diyerek ve biraz da korkutarak tahlil istedi"
Tipik Türk doktoru! Tahili sonucu olmadan asla teşhis koyamayan bir şaşkın doktor. 
Böyle bir kaide, dünya'da yok! Ben meslek hayatım boyunca, gerek gördüğüm zaman tathil istedim ve 
hiçbir zaman ayda 2,3 hastayı geçmedi. 
Her 2 çocukta da; D vitamin seviyeleri yanlış. Referans Aralığı;50-100ng/mL dir.
Her ikisine de, 2'şer ampul Dvit3 alın ve 1 ay ara ile içirin. Ağustos ayında tekrar ölçtürüp, bana yazın. 
Diğer değerlerin bir önemi yoktur. Sağlık bakanlığı laboratuvarları; çocuk kan değerleri yanına daima;
 "Erişkin Referans Aralıklarını" yazmayı adet edindiler! O farklı (gibi olan)değerler de bu yüzden. 
Böyle doktorların, böyle laboratuvarı olur. 

Yukarı Dön
BeyzaL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 122
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BeyzaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 53 Dakika önce Saat 20:24
Hocam çok teşekkür ederim nasıl rahatladım. Doktor yok lösemiye bakmak lazım falan deyince tahlili yaptırana kadar karnıma ağrılar giriyordu.
Yeni aldığım ocean 600 lük fıs fıs var onu iki kardeşe ortak bitirene kadar kullanalım mı yoksa hesap şaşmasın direkt ampul mü dersiniz?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.