|
parazit ilacı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Urazereninannesi
Üye
Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: parazit ilacıGönderim Zamanı: 9 Saat 6 Dakika önce Saat 11:15 |
|
Merhabalar hocam, oğlum 6,5 yaşında. boyu 125 cm civarı ama kilosu 21. Ve bir yıldır aşırı derecede yavaş kilo alıyor bazen aylar geçiyor kilosunda değişim olmuyor. Açıkçası iştahsız hareketli bir çocuk ama hiç yemiyor değil sonuçta az da olsa kilo almasını beklemem yanlış mı? Ara sıra karnım ağrıyor diyor, bazen gece ağzının da aktığını görüyorıö. Ve sık sık boğaz enfeksiypnu geçiriyor yani bir boğazı ağrıypr durumu var.
1) parazit olabilir mi? 2) Parazit ilacının prospektüsünde ilacın yan etkisi olarak bağışıklığını düşürebilsceği yazıyor, açıkçası ben de kullanöaya korkuyorum. Sürekli de bir boğazı ağrıyor durumu olduğu için iyileşmesini bekleyip mi kullanmalı yoksa boşuna öı endişeleniyorum? 3. Benim de ufak tefek şikayetlerim oluyor denemelik kendime de kullansam sakıncası olur öu yani parazit varsa iyi ama parazit yoksa da boşuna kullanıp vücuduma zarar vermiş olur muyum? Şimdiden çok teşekkürler🙏
Düzenleyen Urazereninannesi - 9 Saat 5 Dakika önce Saat 11:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 8 Saat 4 Dakika önce Saat 12:17 |
|
1- Olamaz!! Bilakis iştahı artar ve o yüzden çok yiyenlere; "-karnında kurt mu var? " denir.
2- Hangi "parazit ilacından" bahsediyorsunuz?. Bilakis, çoğu parazit ilacı bağışıklık uyarıcıdır. 3- Hiçbir parazit ilacı, gereksiz kullanıldığında zarar veremez!
|
|
![]() |
|
Urazereninannesi
Üye
Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 50 Dakika önce Saat 12:31 |
|
https://hizliresim.com/9qrtoqm
hocam ilacın prospektüsünden okuduğum bilgi bu. Peki oğlumun kilo almamasının aebebi ne olabilir, ne yapmam gerekir? Açıkçası yemek yiyen bir çocuk, öğün atlamıyor. Seçici ve çokta yemek yemeyi sevmediği için iştahsız dedim. Kilo almamasıyla paraziti bağdaştırabilir miyiz? Denememde sakınca yok diyorsanız denemek istiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 6 Dakika önce Saat 13:15 |
|
O "sınırlama", Karaciğer rahatsızlığı olanlar için. Normal kimseler için değil. 10cm boy fazlası var.
150gram fazlası var. İyi beslenen, ama çok hareketli bir çocuk. Sadece; günde en az 600ml süt/sütlü gıda aldığından emin olun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|