|
Ağrı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esracuneytaf
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Haz 2017 Konum: tekirdağ saray Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esracuneytaf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AğrıGönderim Zamanı: 4 Saat 41 Dakika önce Saat 05:05 |
|
Hocam hayırlı sabahlar dün gece 10 yaşında oğlum kalbim ağrıyo dedi hastaneye götürdüm ekg çektiler birşey çıkmadı tahlil istedi troponin istedi kan aldılar birşey çıkmadı soğuktandır üşütme kaynaklı göğüs ağrısı falandır dedi ilaç yazdım antibiyotiksiz soğuk algınlığı ilaçları dedi ne olduğunu bile bakmadım almadık ilaçları fakat gece ağrıdan uyuyamadı sırt tarafını da göstermeye başladı hafiften ateşde başladı calpol içti olmadı yarım parol içti olmadı ne yapabiliriz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Dakika önce Saat 09:25 |
|
Tabii ki ÇIKMAZ!!! Çocukluk çağında göğüs ağrısı ile seyreden HİÇBİR Kalp Hastalığı yoktur.
EKG çektiren ve "Troponin" isteyen ahmak ya çok cahil ya da süper dolandırıcı. 1- Göğüs duvarına bakın. Döküntü varsa, Zona olabilir. 2- Son 2-3 gün içinde, soğuk havada terledi ise, adele ağrısı olabilir. Ağrıyan kısımlara dokununca ağrı olur! Bu durumda; sıcak kompres ve günde 1 tane Cataflam tablet iyi gelir. 3- "Soğuk algınlığı ilacı" diye bir ilaç (ilaçlar) yoktur. Tamamı şarlatan ilaçlarıdır.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|