Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak ağrısı ve şişlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kulak ağrısı ve şişlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EmineM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 29
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EmineM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak ağrısı ve şişlik
    Gönderim Zamanı: 8 Saat 7 Dakika önce Saat 08:44
Kadir hocam iyi bayramlar. Bu sefer kendim için yazıyorum. 35 yaşındayım. Pazartesi günü halsizlik iştahsızlıkla birlikte boğazımda kaşıntı ve kulak sol kulağımda ağrı başladı. Hemen iliadin başladım sizin dediğiniz gibi. Normalde de hastalıklarımda kulak ağrım olurdu ve iliadinle geçerdi. Bu sefer ağrı gittikçe şiddetlendi kulağım aralıksız zonkluyor. En son doğumdan sonra ağrı kesici kullandım hocam ona da 5 yılı geçti o kadar dayanamıyorum artık. Dün gece 2 tane parol kullanmama rağmen ağrı hiç azalmadı ve kulak çevreme dokunamıyorum. Kulağımın arkası da şişmeye başlamış. Sabaha karşı acile gittim kulağın çok kızarmış dedi ve agumentin ile antibiyotik kulak damlası verdi. Ağrı kesici olarak da parol plus. Hocam sabah ağrı kesiciyi kullandım yine faydasını görmedim şimdi üstelik ağzımı da açamıyorum çene eklemim ve sol taraftaki diş etlerim bile ağrımaya başladı. Ne önerirsiniz hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121809
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 33 Dakika önce Saat 11:18
Diş ağrısı vuruyor olabilir. 
Bir Diş Hekimi görsün.
Yukarı Dön
EmineM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EmineM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 20 Dakika önce Saat 11:31
Hocam hiç çürüğüm dolgu dişim yok. 15 sene önce 2 tane yirmilik dişlerimi aldırmıştım o kadar. Diş eti ağrısı kulak ağrımdan sonra ağrıya yakın bölgede başladı. Kulağımın içi hava dolu gibi iliadinden sonra ara ara tıslama sesi çıkıyor çok az. Genel olarak hep bir kulak ağrım oluyor yolculuk yapınca rüzgarda kalınca hasta olunca direk kulağım ağrıyordu iliadin ile burnum akmaya başlayınca geçiyordu. Bu hastalığımda burun tıkanıklığı olmadı çok hafif bir ateş oldu. Bayram olduğu için uzman doktor da yok
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121809
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 39 Dakika önce Saat 12:12
Bir tedbir olarak:
1- SAKIN kulak damlası kullanmayın.
2- İliadin damlayı anlattığım şekilde uygulamaya devam edin. 
3- Diliniz pembe ve ateş yoksa, antibiyotik kullanmayın. 
Yukarı Dön
EmineM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EmineM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 15 Dakika önce Saat 12:36
Çok teşekkür ederim Kadir Hocam🙏
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.