Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - CRP düşmesine rağmen düşmeyen wbc
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

CRP düşmesine rağmen düşmeyen wbc

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynep33 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 82
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: CRP düşmesine rağmen düşmeyen wbc
    Gönderim Zamanı: 4 Saat 5 Dakika önce Saat 16:06
https://hizliresim.com/e4rgdnx
Merhabalar hocam 3.5 yaşında kızım 1 ay önce gözleri kızardı şişti sonrasında yuksek ates oldu crpsi 43.30 mg/L ydı wbc değeri 6.74 10^9/L ydi wbc si normal aralıktaydı hastaneye yatış yapıldığında, ancak crp'si yüksekti preseptal selülit tanısıyla hastaneye yatışı yapıldı kızımın 7 gün boyunca damardan antibiyotik tedavisi verildi antibiyotik tedavisi ile birlikte gözlerindeki kızarıklık azaldı ateşi düştü hastaneden çıktığımız gün yine kan alındı crp'si 3'e gerilemişti Ama bu sefer wbc'si 15 oldu benim sormak istediğim soru şu hocam kızım hastaneden çıktığında ateşi düşmüştü genel durumu iyiydi ancak wbc'si çok yüksekti Bunun sebebi ne olabilir Ben kan tahlillerine bakınca fark ettim bunu kafama takıldı çıkış yaptığımızda Ateş düşmesine rağmen çocuğun genel durumu iyi olmasına rağmen WBC neden yüksekti hocam
Yukarı Dön
Zeynep33 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 82
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 24 Dakika önce Saat 16:47
Hocam resim açılmamış atıyorum baştan şu anki attığım çıkış yaparkenki sonuç hocam https://hizliresim.com/4mslat7

Düzenleyen Zeynep33 - 3 Saat 21 Dakika önce Saat 16:50
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.