|
Karaciğer büyümesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gulay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Karaciğer büyümesiGönderim Zamanı: 5 Saat 55 Dakika önce Saat 19:20 |
|
Hocam merhaba daha öncede yazmıştım size.9 yaş 139 cm 34 kg bir oğlum var.Boyuna gore zayıf kilosu olan bi çocuk değil.Doktor baska bişey için ultrason çekti karaciger uzun aks 142 mm ıkımlı aryış yazıyo raporda diğer herşey temiz.Uzun boylu ondandır dedi.Daha öncede hiç ultrason raporu yok buyuk mu degıl mı onceden bilemiyoruz.Doktor muhtemelen öncedende oyleymiştir dedi.Tertemiz karaciğer dedi.Çocuk doktoru ast alt baktı normal ama bu boyut oğlum için çok büyük bi değer değil mi.Ankarada bı radyolojı dr na gittim prof a bana ölçum önemli değil dedi rapora herşey normal yazıp yolladı.Ben ölçüm yapmam dedi.Kafam çok karıştı gastroentorolojıye git wilson için kan baktır dedıler idrarla gittim gazi hastanesıne ordakı prof elle mıayene ettı taşma yok dedi wilson için falan kan bakmadı yada idrar.Elimdeki tahlil sonucları normal 6 ay sonra bakalım dedi yolladı.Benim endişelerim geçmedi.Erken evrede sadece karaciğer büyümesi wilson belırtısı olanılır ve uzun sure oyle kalanılır yazıyo ınternette.Siz yok dedınız ama o tarz bişi olma ihtimali var mıdır.Hocam oglum için bu uzun aks çok mu buyuk.Siz yazılarınızda 2 cmm e kadar buyuk olsa aorun olmaz yazıyosunuz ama bu 2 cm den daha mı buyuk.Nolur kızmayın.Hamileyim kaygılarım arttı ilaç kullanamıyorum kafamda kurmaktan artık delırıcem.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 44 Dakika önce Saat 20:31 |
|
O ahmak doktor, "Wilson" hakkında bir şey bilmiyor. Uğraşmayın. Siz bu şekilde "çanak tutarsanız" daima
içene edecek birileri olur. Karaciğer bir hastalık sonucu büyüdüğünde, AST ve ALT yükselir, onlar da NORMAL çıkmış!
|
|
![]() |
|
Gulay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 41 Dakika önce Saat 20:34 |
|
Bu büyüme yani 142 mm oğlum için çok mu büyük hocam.Kontrol ettırmelı mıyım sonrasında.Cvp verdiğiniz için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 4 Saat 39 Dakika önce Saat 20:36 |
|
Laf anlamıyorsunuz!!!! YETER!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|