|
Kulakta sıvı var dediler |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Utkuberilinannesi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkuberilinannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulakta sıvı var dedilerGönderim Zamanı: 7 Saat 15 Dakika önce Saat 17:48 |
|
Değerli doktorum selamlar öncelikle iyiki varsınız kızım 15 gün önce grip oldu sadece hafif öksürük hafif burun akıntısı oldu ben burnuna damla ile serum fizyolojik damlattim burnunu devamlı açık tuttum tencereye sıcak su koyup 10 15 dk buhara tuttum cold mix yaptım yakasına öksürük gitti gibiydi bir iki gündür hafif arttı yine aynı şeyleri yapıyoruz cuma günü gece kulağım ağrıyor diye uyandıgelip giden hafif ağrı şu an yok genel durumu iyi ateş de yokhemen iliadin başladım dediğiniz gibi kulağım tıkalı duymuyorum diyince kbbye götürdüm burda bir yazınızda görmüştüm pislik varsa temizleyebilir diye goturdugum doktor işitme basınç testi istedi yaptırdım yüzde 15 işitme kaybı var kulakta sıvı var bademcikler büyük bu ilaçsız geçmez ilaca rağmen geçmezse kulak zarına müdahale edip sıvıyı bosaltacagiz dedi antibiyotik yazdı ben kulağım tıkalı diyince temizletelim diye götürdüm antibiyotik yazmış reçeteyi yaptırmadım kullanmayacağım dedim illiadin pediatrik dediğiniz şekilde veriyorum bugün 3.gun değerli hocam başka ne yapabiliriz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 54 Dakika önce Saat 22:09 |
|
Görüyorsunuz Türk KBB doktorlarının çoğunluğu nasıl çalışıyorlar!
Antibiyotiklerin hiçbir işe yaramayacağını ve hatta daha beter yapacağını bilmiyorlar mı? Ondan sonra da, gelsin ameliyat! Sadece İliadin damla benim anlattığım şekilde uygulayın. "Kulağında sıvı var" yazısını Yazarlar bölümünden okudunuz değil mi?
|
|
![]() |
|
Utkuberilinannesi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Utkuberilinannesi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Dakika önce Saat 00:47 |
|
Evet hocam önceki buna benzer sorunlarınızda sık sık tekrar etmişsiniz hemen okudum bugün hastaneden çıktıktan sonra size ne kadar dua ettim Allah size uzun ömürler versin
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|