Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - D vitamini
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

D vitamini

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dobi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 571
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dobi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: D vitamini
    Gönderim Zamanı: 2 Saat 5 Dakika önce Saat 11:39
Merhaba Kadir bey size daha önce de bu konu ile ilgili yazmıştım oğlum 6 yaş 126  boy ve 26 kilo kızım 3,5 yaş 17 kilo 105 santim daha önce d vitaminlerini günlük bin ünite kullanıyordum 6 ay sonra ölçtüğümde ikisinin de değerleri 30'lardaydı ben de üç buçuk yaşındaki kızıma günlük 3 bin .6 yaşındaki oğluma da günlük 4000 ünite d vitamini kullandım 5 ay boyunca dün tekrar ölçtürdüğüm zaman oğlumun d vitamini 73 kızımın ise 68'i çıkmış sormak istediğim d vitamini tamamen bırakmalı mıyım yoksa günlük dozlarını azaltmalı mıyım azaltacaksam ne kadar tavsiye edersiniz cevabınız için teşekkür ederim

Düzenleyen Dobi - 2 Saat 4 Dakika önce Saat 11:40
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.