|
Boğazda iltihap |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Sevday
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boğazda iltihapGönderim Zamanı: 8 Saat 5 Dakika önce Saat 18:41 |
|
Kadir hocam,3 buçuk yaş 17 kg kızım cuma gece ateşlendi ateş bazen çok inatçı bazen kendiliğinden geçiyor. Çok mızmızlandığında calpol verdim. Genel olarak ateşi düşürmedim. Öksürük burun akıntısı tıkanıklık falan yok.. Sürekli halsiz ve sayıklama Hali olduğu için ateşliyken, enfeksiyoz monolkz yada diğer buna benzer olan hastalıktır yani viraldir diye düşünmüştüm.
Ama bugün Boğazlarım çok acıyo deyince birkaç yediğini de yutamadı çıkardı kusma yok ama yutamıyor çıkarıyor, o yüzden boğazına blr baktım bembeyaz minik minik baloncuk gibi şişmiş aşağıya doğru bir sürü fotosunu çektim göndereceğim ama en üst az kısmı görünüyor tam çekemedim.. aşağıya doğru baya blr iltihap var.. Ağız kokusu vardı bikaç gündür ama dilde pas yok diye çok irdelememiştim. Şimdi fotoğrafara bakıp ne dersiniz hocam bi kan tahlili için hastaneye gitsek mi strep a testi ya da? Ne yapmalıyım bekleyelim bi böyle biraz daha. Çocuk aç yicek ama yiyemiyor? |
|
![]() |
|
Sevday
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 183 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 59 Dakika önce Saat 18:47 |
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 16 Dakika önce Saat 21:30 |
|
Antibiyotik gerekmiyor.
Sol bademcik üzerindeki (tek taraflı) beyaz ifrazat; Enfeksiyöz Mononükleoz olduğunu gösteriyor. Ateş 5-7 gün sürebilir. Zararsız olup, kendiliğinden düzelir. Nadiren hayal görmeler olabiliyor. Yazarlar kısmındaki: "Alice in Wanderland Sendromu" yazımı okuyun. Ağrı için; Tantum Verde sprey kullanın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 5 Saat 16 Dakika önce Saat 21:30 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|