|
Cocugumun nesi var |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 8 Saat 4 Dakika önce Saat 14:06 |
|
Tuhaf. Peynir, yoğurt yiyebiliyor mu?
|
|
![]() |
|
Fatma010
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 48 Dakika önce Saat 16:22 |
|
Evet ama şoyle çok az yiyor yabi sutu de az icincede sikinti yok bi kac gün gectikten sonra başliyor reaksiyon lar peynir de kahvaltida bi kibrit kutusu yarısı kadar yiyor sorun nedir ben anlayamadım sutlaç vs yediginde de kabizlik yok ama kabartılar oluşuyor ya i sacma bir durum var ortada
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 36 Dakika önce Saat 18:34 |
|
Laktoz'a karşı bir reaksiyon olabilir. Piyasada; "Laktozsuz süt" var, onları bir deneyin.
|
|
![]() |
|
Fatma010
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Dakika önce Saat 21:53 |
|
Laktosuz sütü de denedik yine aynisi oldu gerçekten denemeğim şey kalmadi mamaya devam etme sebebimde bu ne Yazik ki yemek yediriyoruz yani sadece corba ile besledim süt mama vermedim kabızlıgı geçsin diye oyle de sonuça varamadık lifsiz besleniyor dedi full lifli menu de yaptık 2/3 hafta yine olmadi mamaya başliyoruz düzeliyor kesiyoruz yine ayni sonuç hep hüsran siizn bi öneriniz varmidir mamayi şuan kestik alerji buna mi bagli diye bakalim kabiz olacakmi yine bide o kismi duşunuyoruz bi yanda kabizlik olacakmi mama versek alerji olacakmi yani karmaşik bi durumdayız
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|